zondag 9 november 2014

KreaDoe

De wereld van mama: welkom als nieuwste volger via Bloglovin', leuk dat je mijn blog gevonden hebt!

Ooooooh, wat ben ik druk met allerlei leuke dingen! Het is qua stressen weer wat rustiger in mijn hoofd, waardoor er allerlei plek is voor nieuwe, enthousiaste, spontane zaken.


Een van de hoogtepunten van afgelopen week is de KreaDoe. Wat een feest! Gisteren heb ik bij de kraam van ZieZo Knutsels geholpen met de verkoop en uitleg. Gek-ken-huis! Ik ga meerdere keren per jaar met mijn moeder naar een knutselbeurs, we bezoeken dan bewust de ietwat kleinere beurzen op. Dit doen we zodat we op ons gemak kunnen snuffelen zonder te hoeven dringen of te wachten aan een kraam en omdat mijn moeder zo een langere dag niet lopen kan en dus in een rolstoel mee gaat. En ja, drukke kramen en rolstoelen is ook vaak niet zo een geslaagde combinatie... Het was nu dus voor het eerst dat ik dit groooooote KreaDoe festijn meemaakte en dat is toch ook wel heel gaaf!En een festijn was het zeker! Het was de hele dag druk en op de piekuren echt mega druk aan de kraam, maar we hebben heel veel klanten blij kunnen maken met mooie spullen. Hierboven zie je Ria, Sandra en Helga achter de kraam staan. Ik heb vooral in praktische zin geholpen met het beantwoorden van vragen en het afrekenen van spullen, mijn vriendin Helga (tevens DT-er van ZieZo Knutsel) ging aan de slag met demonstreren. Het idee was om dit samen af te wisselen, maar oeioeioei... wat vond ik dat spannend. Zo een drukke beurs met vele bezoekers die kijken wat je doen leek mij toch niet het juiste moment om mijn demo-primeur te maken, dus we hebben onze vaste plekjes achter de kraam maar even zo gelaten. ;-) Ik vond het wel erg leuk bekende gezichten tegen te komen! Ik was nogal overweldigd door de drukte, dus vergeef mij mijn sociale gestuntel alsjeblieft, hihi.

Omdat ik zaterdag zou helpen bij de kraam van ZieZo Knutsels en de verwachting zou zijn dat het volle bak zou worden op de drukste dag, heb ik afgelopen donderdag (mijn vrije dag) besloten alsnog in de trein te stappen en de beurs onveilig te maken als bezoeker. Dat spontane besluit gaat een stuk makkelijker met een vrijkaart voor de beurs. ;-) Ik was er rond 12:30 en heb tot 14:30 bij ZieZo geholpen, daarna moest ik hollen want ik wilde toch echt nog alle kramen langs. In een sneltreinvaart is mij dat gelukt, ik kocht er onder andere:De spullen links boven komen bij Leuke Lintjes vandaan, dat blog volg ik al een poosje doordat ik cadeautjes inpakken ook zo leuk vindt. Ik ontmoette daar nu eigenaresse Vera! Rechts boven een unieke koop op de beurs. He? Uniek? Ja, uniek ja. Want ik koop nooit washitape op een beurs! Daar zijn ze naar mijn idee veel te prijzig (ik koop geen rolletjes van 3,00 per stuk), maar deze rolletjes hadden een aardig prijsje (6 voor 10,-). Links onder allerlei vangsten van verschillende kramen. En de badge rechts onder heeft Helga gemaakt voor als we achter de ZieZo kraam stonden! Ik deed net voor sluitingstijd ook nog een leuke workshop van SU-er Inge Groot, waar ik deze leuke kaartjes maakte:


Ik heb genoten, zowel van de shop- als de ZieZo dag! De beursplek voor ZieZo Knutsels voor volgend jaar is alweer geregeld en ik weet zeker dat ik volgend jaar nog meer dagen aanwezig zal zijn om Sandra te helpen met haar mega lange kraam (8m!). KreaDoe, tot ziens!

7 opmerkingen:

 1. Klinkt allemaal heel druk, maar ook super gezellig! Leuke inkopen heb je gedaan. De workshop bij Inge was vast een hele toffe afsluiting!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, gisteren bij Inge 10 van dat soort kaartjes gemaakt. Super leuk hè?!
  Klinkt als een heerlijk weekend voor jou. Beter achter de kraam als ervoor, lijkt mij. Vanwege die drukte, ga ik nl. niet meer naar de Krea Doe.
  Nou lekker nagenieten dus vandaag, en misschien wel lekker aan de freubel met je nieuwe spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt hectisch! Haha maar daar ben jij wel voor in. Je hebt het vast leuk gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was inderdaad heel erg druk zaterdag op de Kreadoe, maar dat maakt het ook wel weer gezellig!!
  Leuke spulletjes heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij super bedankt voor je hulp ..we hebben het samen met ons hele team dan maar mooi gedaan..volgend jaar weer.......hahaha..heb je het alvast genoteerd. ..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat klinkt goed, maar wel erg druk! Ik ben er een keer geweest, erg leuk, maar ik vond het heel massaal en inderdaad soms dringen bij een kraam, kan ik niet goed tegen.Voor mij dus liever een goed gesorteerde winkel of een kleinere beurs. De kaartjes die je maakte zijn echt erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!