zondag 15 juni 2014

ZieZo Knutsels - Bloemen en vlinders

Heb jij ook zo een berg met ongebruikt dessinpapier? Ik maakte voor ZieZo Knutsels een 6-delige serie kaarten om deze hoeveelheid eindelijk eens te verminderen!



Klik HIER om naar het blogbericht te gaan en de andere kaarten te bekijken.

Heb je ook al gelezen dat er een eerste kaartenwedstrijd is gestart op de blog en de Facebook pagina van ZieZo Knutsels? Je kunt er een prachtig knutselpakket mee winnen, dus lees HIER gauw verder wat je daarvoor moet doen!


8 opmerkingen:

  1. Leuk zeg! Fantastisch idee, moet ik ook nodig doen, heb inmiddels twee bakken vol met allemaal resten scrappapier, daar zit vast wel wat bij!
    Groetjes,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de kaarten bekeken. Wat een superleuk idee!! Zelf heb ik veel designpapier uitgezocht wat allemaal weggaat want ik gebruik het toch niet. Maar ik blijf het mooiste papier natuurlijk wel houden. Dit idee onthouden ik wel even!
    Leuk om combinatie met kraftpapier en vellum!
    Fijne zondag!

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk idee en gave kaartje met het kraft en twine! Ik zoek ook zo af en toe papier uit waarvan ik weet dat ik er toch niets mee zal doen en gebruik dat of op school, of geef het weg.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey Miranda, supergaaf gedaan! Zo leuk om die papiertjes zo te gebruiken! Mooi die combinatie met het kraft en vellum! Ik ga deze kaarten zeker een keer liften, ze zijn ook lekker snel klaar! Fijne zondag nog! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuke kaarten ! Ik ken dat ...... heel veel papier........ maar combineren met kraft maakt het weer
    leuk !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Inderdaad, ook ik heb designpapiertjes in overvloed. Heb je een punchboard? Dan is het ook leuk om er envelopjes van te maken. Kaartje is leuk, zeg! Stoer door het touw.
    Fijne avond, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! En een punchboard heb ik (nog) niet, lijkt mij wel een verrekt handig ding!

      Verwijderen
  7. Nou nog een poging, krijg telkens een melding netwerkwijziging ???????, maar wat ik wil zeggen Miranda, ik vind je kaartjes prachtig, supermooi zijn ze allemaal.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!