dinsdag 24 juni 2014

Washiweek #2: Liftchallenge 69

Omdat ik Liftchallenge #67 had gewonnen, mocht ik deze challenge gast-designen! Super leuk! Het uitgezochte kaartje dat deze keer gelift moet worden, is uitgekozen door Marjan en ziet er als volgt uit:


Erg leuk, ik ben dol op hout op een kaart, maar ook een hele een uitdaging om er zelf iets mee te maken. In eerste instantie heb ik geprobeerd de lift een beetje na te maken. Ik had de kaart al opgestuurd naar Marjan als voorbeeld, maar hoe vaker ik naar de kaart keek hoe minder mooi ik hem vond worden. Dat kwam vooral doordat het uiteindelijk niet echt een Miranda-kaart was geworden. Ik twijfelde zelf al over de kaart, maar toen mijn beide ouders en mijn vriend hem ook afkeurden besloot ik last minute nog een andere versie te maken. (Oooh, ze waren kritisch! "Die is rijp voor de prullenbak!")

Mijn nieuwe inzending is wel heel vrij gelift (dat doe ik wel vaker met de kaarten van de Liftchallenge). Dit is in ieder geval wel een kaartje waar ik zelf achter sta, ik hoop dat jullie het origineel er nog in herkennen!


Ok, ik wilde hem eigenlijk niet op mijn blog plaatsen (ja, zo ontevreden ben ik!), maar ik zal jullie mijn eerste versie toch laten zien. Ook ik heb mijn flut-kaarten ;-).


Zoals je ziet, totaaaaaal anders dan de eerste versie. Maar dat is juist het leuke van de Liftchallenge: je kunt geheel je eigen draai aan de kaart geven - als het origineel er nog maar enigszins in te herkennen is. Nu is aan jullie de uitdaging om een eigen versie op de Liftkaart te maken, ik ben heel benieuwd naar jullie inzendingen! Kijk mee op de blog van de Liftchallenge om te zien wat het designteam heeft gemaakt voor deze 69e challenge en natuurlijk om te zien wat de mooie prijs van dit keer is!

Gebruikte materialen kaart 1:
- Washitape: HEMA
- Sterren: pons HEMA
- Tekst: Marianne Design
- Anker en zeester: Marianne Design

Gebruikte materialen kaart 2:
- Papier achtergrond: Studio Light
- Papier hout: Joy!Crafts
- Takje: Marianne Design
- Huisjes: Marianne Design
- Tekst: Marianne Design


10 opmerkingen:

 1. Haha ik was al benieuwd of je die kaart evengoed zou plaatsen, tof dat je dat hebt gedaan. Ik vind je tapejes kaart helemaal te gek, maar inderdaad, de tweede is zo niet jouw ding. Wel heel leuk dat je er nog een hebt gemaakt en zo laat zien wat voor leuke kaarten je maakt! Bedankt voor het meedoen als GD!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Miranda, wat een gaaf kaartje zeg! Heel leuk gedaan! Dit is idd. meer jouw stijl! Wel gaaf dat je de andere kaart ook laat zien! Moet eerlijk zeggen dat ik hem nog niet eens onaardig vind, maar snap wel dat jij je er niet in kan vinden! Niet echt jouw stijl! Tot morgen! Leuk weer zo'n washi-tape week!! Groetjes, Miranda v.d.W

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave originele uitwerking, maar ook je flutkaart is niet slecht hoor, alleen niet jou stijl, komt denk ik ook door de kleuren....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je eerste kaart prachtig! Helemaal jouw stijl. En wat grappig deze tape'jes en deze pons heb ik ook bij de Hema gekocht. Ik mocht van mezelf 1 setje tape uitzoeken :) Met deze snijmallen van MD heb ik ook al een keer in de handen gestaan. Maar tot nog toe nog niet gekocht.... :)
  Je tweede kaart is niet slecht maar inderdaad jouw stijl niet. Ik denk dat het vooral ook door de kleuren komt dat die kaart mij niet zo aanspreekt.
  Fijne dag!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stoer van je dat je de eerste kaart ook publiceert. En inderdaad niet jouw stijl.
  Goed dat je er nog eentje gemaakt hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hahaha.......wie ben ik om kritisch te zijn, maar toch.....jouw eerste kaart is het echt niet dus !!!! Maar jouw tape-jes kaart is het natuurlijk weer helemaal, zo kunstig hoe jij dat toch zo "makkelijk" lijkt te doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je eerste kaart had ik al gezien, en dacht idd, huh Miranda?! Nee niet lelijk of verkeerd, maar niet Miranda...tot ik vanmorgen het bericht zag...jaaaaaa Miranda! Dus het klopt, maar ik maak ook wel eens dingen of liften, en als het dan klaar is denk ik ook, neeee, dat ben ik niet! Soms heb ik dan nog tijd voor een ander, maar soms ook niet. Wel leuk dat je deze laat zien, want dat is juist leuk!
  Tof dat je meeliftte!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nee, inderdaad was dat absoluut geen Miranda kaart, maar "rijp voor de prullenbak"... dat nou ook weer niet.Maar ik ben misschien minder streng dan dat jij zelf bent voor jezelf. En voor mezelf ben ik dat dan weer wel, haha. Dus... ik snap je beslissing helemaal en deze versie is echt veel mooier! En vrij liften mag, zo lang het origineel er maar in terug te vinden is. En dat is het zeker.
  Erg leuk dat je onze gast designer bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zijn ze verschillend! Inderdaad zie ik jou terug in je 2e versie ;-). Dat hebben we allemaal wel eens. Goed dat je jezelf gewoon een herkansing hebt gegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Miranda,
  inderdaad die tweede is zo niet Miranda! De eerste veel meer en leuk hoe jij laat zien dat het heel anders kan.
  Dat is de bedoeling van het liften. Ik ga eens kijken welke draai ik eraan kan geven...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!