maandag 30 juni 2014

Tiny newborn baby

Bedankt voor alle leuke reacties op mijn washiweek! De tapejes gaan nu weer even aan de kant, ik heb nu weer wat kaarten zonder tapejes om te laten zien. Vandaag en morgen nog twee CAS-kaarten, maar ik maakte ook weer een serie met papiertjes. Lekker om dat allemaal af te wisselen!

Ik raakte door twee challenges tegelijk geïnspireerd en wat is het dan leuk en handig als je die kunt combineren! Bij Crazy 4 CAS willen ze een stencil op je kaart zien en bij SU-per challenges de kleuren geel, roze en rood. Ik gebruikte mijn nog-niet-ingewijdde stempels van Technique Tuesday. Daar had ik eerder nog nooit van gehoord, maar google er maar eens op... leuuuuk!

Dit is mijn bijdrage:


Het sokje-malletje van Marianne Design knipte ik langs de rand uit en gebruikte ik als mask, terwijl ik het stencil er overheen legde en er met verschillende kleuren inkt overheen dipte. En omdat ik toch zo lekker bezig was, maakte ik ook meteen een blauwe variant:


Gebruikte materialen:
- Stencil: Dutch Doobadoo
- Tekst: Technique Tuesday (Baby Flair)
- Fineliner: HEMA

Challenges:
- SU-per challenges #47: kleurenchallenge
- Crazy 4 CAS: stenciling


12 opmerkingen:

  1. Hoi, hoi, deze cas-kaartjes zijn ook erg leuk zeg! Mooi zo met het zwarte randje en de stempels erbij! Vrolijke kleurtjes ook! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heey miranda,

    leuke kaartjes zijn het geworden!!!

    groetjes femke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 2 erg leuke kaartjes Miranda!

    Lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Helemaal leuk, vooral ook door het randje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Miranda, mag ik eerlijk zijn, de meeste kaartjes die je maakt vind ik top, maar deze vind ik persoonlijk iets minder. Vind het witte vlak zo groot op de kaart. Maar ja dat is mijn mening. Gelukkig lees ik hier boven van veel mensen dat ze ze wel leuk vinden. (Niet boos zijn op me he)
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, natuurlijk ben ik niet boos! En jouw mening mag je gewoon geven hoor, ik ben altijd benieuwd wat anderen er van vinden. Mijn berichtenbox staat heus niet alleen open voor complimenten. ;-) Ik herken je 'kritiek' ook wel, dus vind het helemaal niet erg dat je dat aankaart. Goed dat je gewoon eerlijk bent, ik kan dat wel waarderen. Groetjes!

      Verwijderen
  6. Ben het met Aartje eens, mij stoort de vorm van de sok. Een circel had ik mooier gevonden maar het gebruik van de stencil en het zwarte randje zijn zoooo leuk. Helemaal Miranda. Top hoor dat je weer mee doet aan de SU-per challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Vind ze leuk, vooral de tekstjes/het randje maken ze stoer!
    grtz. Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke kaartjes hoor leuk idee. Bedankt voor je deelname aan Crazy for CAS.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk gedaan!! Heel origineel!
    Dankjewel voor het meedoen bij CfC!
    Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!