donderdag 14 november 2013

Echt HEMA

Ladies, het is weer zover. Ik ga jullie verblijden met / waarschuwen voor HEMA nieuws. Er hangen namelijk weer nieuwe spullen in de schappen, op de plek van de schoollijn. Gave washi tape en stempels en zelfs een labelmaker... oeioeioei! Ik had geen mandje bij me (ik was op pad om mijn Sinterklaaslijstje te vullen, niet mijn tas), nou... op een gegeven moment viel alles aan alle kanten uit mijn armen en handen, dus uiteindelijk toch maar een mandje gepakt om met een goed gevuld mandje bij de kassa te belanden. Oeps. Ik heb wat (slechte) foto's gemaakt van de schappen. Dan kunnen jullie zelf beoordelen of jullie als een speer naar een HEMA moeten, of er juist weer met een grote boog omheen moeten lopen!








26 opmerkingen:

  1. Pretty pretty , nu wil ik het ook hahahhah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Whahaha, bedankt voor de tip (of voor de waarschuwing :o) LOL

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zag het gisteren, maar toen hingen er nog geen prijskaartjes bij. O, o...ik zou vragen bij Hema of je provisie kunt krijgen, omdat je reclame maakt ;) Hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zie dat je gelukkig nog wat hebt laten hangen !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha! Of heb ik de foto's gemaakt voordat ik mijn mandje volstopte... ? ;-)

      Verwijderen
  5. Ik had het vorige week gezien ja! Echt geweldig! Ik kon een stempelsetje niet laten hangen! Verder kon ik me wel inhouden maar als ik het nu weer zie begint het weer behoorlijk te kriebelen..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je ben al te laat voor de waarschuwing mij is vorige week al weer vanalles in het mandje gevallen maar gelukkig had ik nog een kadobon dus heb ik die ingeleverd hihihi
    Liefs Cinderella

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik word meteen hebberig Miranda! Heerlijk al die creatieve spulletjes! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Woww dat is echt gaaf, ik ga zeker even langs de Hema...
    Gezellige donderdag ☺
    Liefs van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik was al bijna in mijn auto gesprongen om dan te beseffen dat er bij mij in de buurt niet zo direct een HEMA is. Haha. Nee, hoor. Leuk zo "online" binnenkijken in de winkels. Tof dat je ons zo op de hoogte houdt :) Dat zal bij ons in België wel allemaal héél snel uitverkocht zijn. Gelukkig heb ik al een fikse voorraad en zo eentje dat ik niet gekocht heb staat mij bij op nummer 1 qua washitape :)
    Groetjes
    **Evi**

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die stempels! <3 Thanks voor de tip! Kerst komt al weer snel dichterbij, dus ga ik inslaan! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er zijn ook nog speciale stempels voor de Kerst, dus veel plezier bij de HEMA! ;-)

      Verwijderen
  11. Ik heb ook nog een kadobon...JOEPIE!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. oh ships oh nee oh help dit is heel slecht voor mijn portemonnee... en mijn hebberigheid... HELP!!
    hihi groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hier in het zuiden waren ze 2 weken geleden al uitverkocht! alleen het label stempeltje hing er nog.
    Heb ik toch het voorrecht dat mijn dochter bij de HEMA werkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Bij ons ( Terneuzen ), ben ik vorige week geweest, hing bijna niets meer !!! Wel nog iets mee kunnen nemen en er wat kaartjes meegemaakt.

    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. haha heb afgelopen week al geshopt bij hema (whashitape) met kortingsbon en ga zaterdag nog even kijken met 15% zak jaja ben door jou ook helemaal verslaafd aan de tape!
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hi,hi, zgaaf hoor maar goed dat ik geen tijd heb om naar de hema te gaan en als ik wel tijd heb is alles al weg vrees ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. gelukkig is het bijna sinterklaas ... al heb ik afgelopen week-end ook mijn slag al geslagen jaja met de kortingsstickers dit weekend weer maar dan met de 15% kortingzak. Kunnen we geld uitsparen om nog meer te kopen ;p

    Haha en nu een uitdaging "maak een kaart met enkel en alleen hema materialen, vragen of de hema dat wil sponsoren ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Die stempels !!!!! WHAAAAA....wat zijn ze gaaf,die tweede van links is helemaal top..... maar uh bedankt voor de graagmakers en de waarschuwing :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. WHOEHOEOEOE! Nu is net de koopavond afgelopen :o(. Super bedankt voor deze tip. Waarschuwing voor iedereen die in de omgeving van Weert woont... Morgen is alles weg ;o)

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Dank je voor de waarschuwing. Met een grote boog eromheen, of mijn man de zak meegeven waarmee je morgen en overmorgen 15% korting krijgt!
    Ziet er super uit......
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Al moeten wij eigenlijk allang slapen.. moesten toch nog even bij miranda op haar blog langs! Hihi. en wat zien wij?! Waaauw morgen hup naar de hema! Bedankt voor je tip :) (of de portemonnee er ook zo blij mee is weten we alleen nog niet hihi)
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ga gauw een keer kijken. En dan echt voor op m'n Sinterklaaslijsje. Perfect voor de kleine cadeautjes die wij altijd 'doen'!
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!