zondag 10 november 2013

Kerstserie #11: snow

Wit en kraft is een hele fijne combinatie, ook voor de kerst! Dus ik ging verder met mijn serie simpele kersttags en de cijfermallen van MFT, ik gebruikte hiervoor de restjes van de tags die ik jullie gisteren heb laten zien.

Ik vind het heerlijk om papier te scheuren, het geeft zo een leuk resultaat. Nu scheur ik wel vaker papier, maar dat ik nu wit papier als sneeuw heb gescheurd is vast niet heel toevallig. Voor het maken van de tags had ik DEZE kaart gezien bij Inge Blom... dus ik vermoed dat die inspiratie onbewust is blijven hangen toen ik er mee aan de slag ging. (Dus ehh... nogmaals bedankt voor de KISS-piratie Inge!)

Na herhaaldelijke pogingen (op verschillende dagen!) om de tags en het 'sneeuw' effect goed op de foto te krijgen, is het me nu aardig gelukt geloof ik. Het sneeuw loopt op elke tag weer net even anders, want drie keer precies dezelfde... da's ook weer zo saai hé. ;-) Op de eerste als enige geen kleine nietjes, daar was het papier te dik. Op de andere tags heb ik daar rekening mee gehouden met het op maat maken van de 'sneeuw', zodat ik daar wel goed kon nieten.

*Scroll naar beneden voor meer leuke info*
Dit was even de laatste kerstdag in deze dagelijkse-creatiesessie. Mijn vakantie loopt ten einde en er zijn in de tussentijd allerlei andere, leuke opdrachten binnen gekomen waar ik even tijd aan wil spenderen. Zo ben ik vandaag de laatste kaart aan het afronden voor een leuke opdracht voor in het Hobbyjournaal! Jaja, er zit weer een publicatie van mijn creaties aan te komen! Whiehoe! Ik kan nog niet laten zien wat, dus dat verhaal wordt vervolgd. Ik heb nog wel het een en ander om te laten zien hoor, maar nu niet meer dagelijks dus! Ik ga even afkicken en me voorbereiden op het 'echte' leven, dat zal niet meevallen na drie weken (knutsel)vakantie...

Fijne zondag!

11 opmerkingen:

 1. Schitterend weer hoe je dat gemaakt hebt, en zeker een leuke kleuren combi.
  Wat leuk nieuws dat je in het HJ komt, tof hoor !
  Gezellige (knutsel) zondag ☺
  Liefs van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kraft en wit is zeker mooi! Je serie ziet er gaaf uit, ook lekker stoer. Succes met alle opdrachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd naar je opdrachten! Leuk idee met dat "scheur papier" effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer, hè, dat aan elke vakantie een einde komt.
  Helaas ook aan de dagelijkse inspiratieronde hier. Ik keek wel, maar reageerde niet elke dag.

  Deze tags zijn leuk! Succes met de opdrachten en werk ze weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel gaaf! Stoer!
  Heeft idd niet meer nodig!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit soort mallen geeft snel al zo'n leuk effect. Net als de letters die zijn ook zo gaaf!
  Erg leuk met het scheuren, en ook de vorige serie met tape!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Miranda,
  dit is toch superleuk! Mooi de grote cijfers!! EN ik wens je veel sterkte morgen. Het is inderdaad weer even wennen, maar als het druk is op je werk, dan zit je er zo weer in!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi, hoi, leuk je tags! Die cijfers zijn echt gaaf! En leuk zo met dat gescheurde papier en de nietjes. Jammer dat je vakantie er weer op zit, maar je hebt aardig wat kunnen knutselen! Tof dat je weer bezig bent met een opdracht voor het hobbyjournaal! Nou werkse weer en hopelijk zien we snel weer wat op je blog verschijnen! Groetjes, Miranda.v.d.W.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, leuk, leuk! Gaaf die gescheurde sneeuw en de geniete cijfers!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zijn weer om door een ringetje te halen. Gaaf zeg dat je een opdracht aan het maken bent voor Hobbyjournaal. Werk ze... en laat ons niet te lang wachten hé ;o)

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!