donderdag 14 februari 2013

Scraproom

Ik ben he-le-maal in mijn nopjes. Naast het feit dat mijn nieuwe huis steeds meer mijn thuis is, is er heugelijk nieuws. Hij is AF. May I proudly present to you... *trommelgeroffel* ... my new scraproom!

Doorkijkje vanuit de woonkamer.

 Een lange tafel (1.80m) voor voldoende knutselplek.

 Een dressoir van 2.07m lang... voorlopig genoeg. ;-)

Tadaaaaaaaaaaaa!

Oke, oke, dit is wellicht wat overdreven. Maar zoals mijn trouwe volgers weten, kijk ik al een hele - heeeeeeeeeeele lange tijd uit naar mijn eigen knutselplekje in mijn nieuwe huis. 

Vanaf november 2010 hebben mijn vriend en ik in een zomerhuisje gewoond. Honderd meter lopen van het strand weliswaar, maar het huisje was nogal slecht geïsoleerd. De zomers waren bloedje heet (de bovenverdieping liep dan op tot 36 graden) en de winters stervens koud (de badkamer was 3 graden, de chocopasta niet meer smeerbaar e.d.). Het was een leuk huisje om in te starten en we kunnen na deze bijzondere omstandigheden wel zeggen dat we de test voor het samenwonen goed hebben doorstaan, haha! Het levert achteraf gezien ook wel weer leuke verhalen op, maar we zijn blij dat we begin 2013 - NET voor de vriesperiode - ons heerlijk grote, warm huis hebben kunnen betrekken.

Zoals je misschien begrijpt, was het zomerhuis geen ideale plek om te scrappen. De temperatuursverschillen waren te groot en daarnaast was er ook gewoon te weinig ruimte om al mijn spullen netjes uit te kunnen stallen. Dus ging ik wekelijks naar mijn moeder, om daar samen in mijn oude slaapkamer aan ons eigen bureautje te freubelen en te kletsen. Hartstikke gezellig (en dat is nu heus niet ten einde mam ;-) ), maar nu ik WEL ruimte heb voor een scrapplek in huis, heb ik die natuurlijk maar al de graag gecreëerd. In de woonkeuken heb ik werkelijk alle ruimte om me helemaal uit te leven, met alles binnen handbereik. Een flink dressoir voor mijn spullen en een tafel van 1.80m om alles op uit te stallen... heer-lijk!

Mijn prachtige vitrine-kast krijgt ook steeds meer inhoud. Ik ben nog een beetje zoekende naar spulletjes om er in te zetten, maar zo langzamerhand spaar ik steeds meer dingen bij elkaar die wel leuk bij elkaar staan. Beetje naar links, plank omlaag, alleen het schuiven al is een groot feest!




En als je dan toch bij de Leen Bakker bent en een eigen naaimachine hebt,
is het ook wel leuk om de naaispullen in een mooie doos te bewaren!
Ik kon hem niet laten liggen in ieder geval. :-)


 Nu alle meubels in elkaar en op hun plek staan, is het slechts een kwestie van tijd voordat ik los kan gaan. Eerst nog even alle knutselspullen overbrengen en dan...

... tot heel snel!


16 opmerkingen:

  1. Wow daar mag je zeker blij mee zijn, zo'n mooi scrapplekje. Het dressoir is ook heel erg mooi zeg. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat ziet het er gaaf uit al! Helemaal super! Veel plezier aan die grote tafel! en geniet van je mooie huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er mooi uit hoor! Ik ben helemaal weg van je kasten! En die tafel, heerlijk hoor. Ik wens je heel veel knutselplezier en warmte toe in jullie nieuwe huis!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oooooh Miranda !! Wat een prachtig interieur !! Zo sfeervol !! Het lijkt me fantastisch voor je om nu je eigen plekje te hebben waar je naar hartelust zal kunnen 'freubelen' zoals jullie op z'n Nederlands (Hollands) zeggen ;-) Prachtig hoor ! Geniet van je nieuwe woonst ! Groetjes en liefs, Connie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een mooi warm huis heb je,daar kom je graag thuis.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi open en licht is je grote scrapkamer geworden! Heerlijk zo een ruim plekje in je huis, dicht bij de woonkamer. Zo kun je ook eens iets laten liggen (-;
    Je kast is enig, je hebt al mooie spulletjes verzameld. Mooie foto van jou en je vriend en het kaartje heeft dit ereplekje zeker verdiend!
    Geniet van deze Valentijnsavond (wij gaan Wie is de mol kijken)
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Miranda,

    Wat ziet dat er super gezellig uit en wat kan je daar mooie creaties op maken super hoor zo'n grote tafel.
    Veel plezier in je nieuwe huis.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ziet er allemaal gezellig en mooi uit! Geniet er lekker van!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat heb je het mooi gekregen. Heerlijk hé met zo een grote hobby tafel. Leuk om ook te lezen hoe je eerst hebt gewoond.
    Groetjes Sinikka

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een heerlijk enthousiast verhaal en wat een leuke foto's zodat we lekker kunnen mee genieten van al jou nieuwe aanwinsten!! Heerlijk dat je zo'n mooie plek hebt gecreëerd, dan zal je helemaal los gaan...geloof mij, haha!Erg leuk, en heel mooi ook!Geniet er maar lekker van!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat ziet er onwijs gaaf uit! Wat fijn dat jullie nu een lekker warm (en straks in de zomer: koel) huis hebben samen! En dan met zo'n mooie scrapkamer, wat wil je nog meer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw Miranda wat ziet het er super uit, zo mooi wat zal jij in je nopjes zijn, ik ben helemaal blij voor je. Het genieten kan beginnen.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Kan me voorstellen dat je hiermee heel blij bent, het ziet er allemaal erg mooi uit! Veel geluk!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ziet er leuk uit Miranda! Hier kun je lekker rommelen knutselen aan deze tafel, en toch nog een beetje zicht op je woonkamer. Voor het eerst dus echt in je eigen huis aan de knutsel, geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat heerlijk dat je zo'n mooie eigen plek hebt! Alles ziet er echt pico bello uit :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wauw, met recht mag je trots zijn en dan ook wel verdient als ik je bovenstaande berichten lees, wie wil er nu harde pasta op haar brood...hahaha, ik wens je heel veel knutselplezier...en dat gaat vast lukken..

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!