zaterdag 23 februari 2013

Pink and white

Tiedeliedelie, ik ga als een speer! Sinds ik lekker aan de gang kan in mijn eigen scraproom, is er wel een opvallend thema. Al zeven kaarten op rij (!) hebben tot nu toe het thema 'baby', haha. Dat wil niets anders zeggen dan dat er in mijn omgeving lekker veel mensen zwanger zijn of inmiddels bevallen zijn. (Ramona, daar moet je het echt mee doen hoor... je wordt ECHT nog geen tante ;-) ).

Ik kreeg veel leuke reacties op mijn 'Black and white' kaart, dus ik besloot met papier uit dezelfde serie een roze variant te maken. Grappig hoe een ander kleurtje al een heel ander effect aan een kaart geeft.Ik hoop dat jullie de baby-kaarten nog niet zat zijn, want ik vermoed dat er de komende periode nog wel een aantal voorbij zullen komen. Gewoon, omdat ik er zo van geniet om ze te maken! Hebben jullie de nieuwe producten die in maart gaan uitkomen in de baby-serie van Eline Pellinkhof al gezien? Smullen! Als babykaarten- en Eline fan, begrijp je natuurlijk wel dat ik daar binnenkort ook heul graag mee aan de slag wil! We moeten nog eventjes geduld hebben, tot die tijd zal ik tussen al het baby-geweld door ook nog voor wat afwisseling proberen te zorgen hoor. ;-)

Oooh, ik zie zojuist dat ik de  baby-kaarten challenge van DCL heb gewonnen! Whieeee! In de laatste minuten heb ik mijn kaartje 'In blijde verwachting' nog mee laten doen aan de challenge, en nu ben ik gewoon de winnaar van 650 bedels in metallook. ZES-HONDERD-VIJFTIG! Wow! Goed begin van het weekend dacht ik zo!

Gebruikte materialen:
- Papier: My Mind's Eye (Lost & Found)
- Silhouette: creatable Eline Pellinkhof
- Tekst en poststempel: stempelset Eline Pellinkhof
- Tape: Hema

10 opmerkingen:

 1. Wat prachtig is je geboorte kaart,zo leuk al die laagjes.Mij verveel je er niet mee.Fijn weekend.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mij verveel je er niet mee want ook dit is weer een top kaartje. Geniet van je weekend. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaartje was dan ook top! Ja die bedels, veel he?! Veel plezier ermee!
  Deze kaart vind ik ook weer tof. Je bent weer lekker op dreef! Of zei ik dat laatst ook al? Nou ja, dan maar 2x!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, al enig idee wat je met 650 bedels gaat doen? Gefeliciteerd hoor! Deze uitvoering is ook weer leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ik dacht al dat je facebookbericht een hint was voor een mededeling, maar wilde je daar niet naar vragen. Niet dus, ook goed! Je maakt wel super leuke babykaartje, ben ze nog lang niet zat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou mij verveel je zeker niet hoor met je babykaartjes Miranda ga er maar lekker mee door, wij genieten wel mee. En wat super voor je dat je gewonnen hebt, gefeliciteerd meis. Toppie weer.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi kaartje weer Miranda! Gefeliciteerd met je overwinning bij DCL! En nee babykaartje vervelen nooit! Ik vind het altijd nog het leukste om te maken! Fijn weelend nog, groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Babykaartjes zijn altijd leuk en als er veel nodig zijn, lekker doen! Soms heb je zo'n flow van een bepaald soort kaartjes maken, ik herken dat wel.
  Deze is ook weer erg gaaf! Heel mooi, die stempels erbij en het tekstje! Zorgen voor een perfect evenwicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze is ook weer erg leuk!
  Mooi gedaan!
  Goeie inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!