zondag 25 juni 2017

Themadag #99: Posh

Met een aantal verjaardagen in het vooruitzicht, ging in aan de slag met wat vrolijke papiertjes. Vakjes maken, een beetje schuiven en wat knoopjes als toevoeging. Vervolgens bij twee verjaardagen natuurlijk weer vergeten de kaart op de post te doen... dus ze zitten alsnog in mijn voorraad. (Ik geef mijn zwangerschap nu van alles de schuld ;-) dat ik voorheen al regelmatig vergat kaarten op tijd op de post te doen vertel ik er gewoon niet bij!)
Gebruikte materialen:
- Papier: Simple Stories (Posh)
- Teksten: Eline Pellinkhof / Els Brigé
- Knoopjes

12 opmerkingen:

 1. Wat een mooi blokje papier! Die kleine vakjes en bloemetjes zijn heerlijk om op een kaartje te verwerken. En wat die vergetelheid betreft, hier noemen we dat "alzheimer light". Gaat wel weer over ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heey Miranda,

  het zijn hele mooie kaartjes geworden!!!

  groetjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij zou dus een serie 'sorry te laat' kaarten op voorraad moeten hebben ;-)
  Dit zijn leuke vrolijke kaartjes geworden!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Hahaha, ja klopt! Daar zou ik een hele voorraad van moeten hebben... oeps!

   Verwijderen
 4. Hele leuke, vrolijke serie verjaardagskaartjes, mooi dat bloemetjespapier. Ben blij dat ik niet de enige ben die regelmatig wat vergeet, haha.
  lieve groetjes Angelqiue

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, wat heerlijk om je zwangerschap gewoon overal de schuld van te kunnen geven! Ik moet het op de ouderdom gooien, das een stuk minder leuk ;-) Ik vind je verjaardagskaartjes hartstikke gezellig en leuk! Toffe serie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaarten! Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke papiertjes! Je hebt er ook superleuke kaartjes mee gemaakt, mooi! Haha, inderdaad ... tijdens je zwangerschap heb je last van vergeetachtigheid ... als je eenmaal in de overgang komt weer ;) nog heel ver weg voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke, vrolijke kaarten! En ach, iedereen vergeet wel eens iets. En jij hebt nu een extra goed excuus hihi. Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk hè, de schuld aan je zwangerschap geven, en daarna kun je dat nog best even volhouden hoor!! Je kaartjes zijn echt gaaf, zo vrolijk en leuk van kleur! Alles goed met jou en ienieminie??

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke kaartjes, vrolijke papiertjes!
  grz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!