zaterdag 4 maart 2017

Fotoboek Luciano

Na het afronden van mijn vorige fotoalbum, kreeg ik begin van dit jaar alweer een nieuw verzoek voor het opleuken van de kaft van een fotoboek. Ook weer een geboorteboek voor een jongen, dus ik mocht weer aan de slag met blauw en sterren! Van een eerder boek (zie HIER) beviel de opzet wel bij de opdrachtgever, dus dat was het uitgangspunt. Er kwam dit keer ook een vleugje zilver aan te pas.


Meestal koop ik de fotoalbums bij de HEMA, maar daar vond ik dit keer niet precies wat de opdrachtgever wilde. Ik zocht verder en vond in een fotowinkel het perfecte boek: een diep blauwe kleur met denim look. Super mooi! De stoffen ondergrond zorgde wel voor een extra uitdaging, want ik plak het materiaal het liefste op een gladde ondergrond zodat het beter blijft zitten. Maar het is gelukt en het resultaat is heel enthousiast ontvangen!
Dit fotoboek heeft misschien meteen al weer twee nieuwe opdrachten opgeleverd, zo ontzettend leuk dat ik dit mag doen voor een ander!

11 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleur fotoalbum. De sterren en het zilver komen ook goed tot hun recht. Ik snap best dat men dit leuk vind. Zo hebben zij een heel originele fotoalbum. Zien doet dus bestellen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf gemaakt, mooi boek met stoere uitstraling!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zo'n opdracht! Ook echt iets waarvan je weet dat het nog heel vaak bekeken gaat worden. Mooi gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi fotoalbum! Je hebt er echt iets persoonlijks van gemaakt! TOP!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi gedaan Miranda....wat leuk dat er nog echte fotoalbums bestaan!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf weer en dit keer ook de binnenkant zie ik.
  Mooi hoor.
  Fijn weekend, groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig album! De mooie denim ondergrond doet het heel goed in combinatie met jouw sterren. En wat gaaf dat je al weer een nieuwe opdracht binnen hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat tof, al die leuke opdrachten! Dat is jou wel toevertrouwd! Dit album is ook weer zo gaaf geworden! Mooi, sterren, blauw en zilver, prachtig!!
  Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!