zaterdag 7 januari 2017

Wil jij mijn getuige zijn?

Haha, dames! Bedankt voor jullie leuke reactie op mijn fris en fruitige knutselruimte. Heel wisselende reacties over hoe de staat van jullie knutselruimte is, een aantal houden het sowieso al lekker bij maar bij net iets meer mensen is een opruimsessie ook geen overbodige luxe. Ik zeg, maak voor- en na-foto's en deel ze met ons, leuk! (Privé via de mail mag ook hoor... voor de rest ben ik heus niet nieuwsgierig, haha!) Ook de hoeveelheid spullen onder mijn volgers wisselt heel erg, grappig om te lezen hoe het bij jullie is. Zie onderaan dit bericht een foto van hoe mijn dressoir er uit kan zien als hij nodig opgeruimd moet worden...

Dan over naar de eerste kaartjes op mijn blog van dit jaar. Ik kreeg in december een heel leuk verzoek. Of ik twee kaarten wilde maken, waarmee een aanstaande bruid haar getuigen kon vragen. Geweldig dat ik een klein onderdeel ben van deze bijzondere gebeurtenis. De receptie en het feest vinden plaats op een locatie aan het strand, dus dat thema moest terugkomen in de kaarten.

Omdat ik laatst zo een lekker begin had gemaakt met mijn Fuse, wilde ik deze weer gebruiken. Dit keer belandde het doorzichtige schudgedeelte op een kaart, zodat er ook nog in de kaart geschreven kan worden. De inspiratie voor dit model vond ik HIER, een kaart van Lisa Adametz.


De foto's zijn 's avonds genomen, zodat ze na het maken gelijk richting de opdrachtgever konden. De daglichtlamp kwam er dus aan te pas om ze nog enigszins duidelijk op de foto te kunnen zetten. Het zijn identieke kaarten, alleen heb ik de papiertjes een andere plek gegeven zodat ze toch weer uniek zijn. Elk gedeelte van de driehoek is een schudgedeelte, met in elk vakje ander schudmateriaal.



Het verzoek was om aan de binnenkant de tekst de zetten met DE vraag: 'wil jij mijn getuige zijn?'. Ik stempelde deze tekst met het stoere en speelse alfabet van Stampin' Up. De leuke stempel van het touw leende ik van mijn moeder - zij is helemaal idolaat van het strandthema, dus tussen haar spullen vind ik altijd iets bruikbaars! 


Dit soort kaartjes zijn erg leuk om te maken. Iets tijdrovender dan mijn washi-varianten ;-) maar voor speciale gelegenheden tover ik hem graag vaker tevoorschijn!

Oh enne... voor de mensen die niet geloven dat ik er ook een zooitje van kan maken, ik zal een foto met jullie delen. Hij is hier onderaan het bericht wel redelijk goed weggestopt toch? ;-) Van de rotzooi van de afgelopen weken heb ik geen foto, maar wel van een eerder moment in 2016 toen ik hoognodig moest opruimen. Een ruimere foto heb ik niet, maar bedenk je dat er náást het dressoir ook dozen stonden en heel de tafel vol lag. Oeps. Dit ben ik als ik moe of te druk ben (letterlijk, of in mijn hoofd) om op te ruimen... *gaat zich schamen*


Gebruikte materialen:
- Fuse tool
- Papier: Eline Pellinkhof (Eline's beachhouse)
- Zeepaard, visjes, schelpen: Marianne Design
- Tekst: Forever Friends (Going to the chapel)
- Alfabet: Stampin' Up (Labeler alphabet)
- Schudmateriaal: Boekenvoordeel / Bij Oma Dee
- Touw: Different Colors

13 opmerkingen:

  1. Hey Miranda, hahaha, geweldig die foto van je bomvolle dressoir! Heerlijk zo'n zooitje! Maar ook lekker dat je nu alles weer netjes op orde hebt! Wat een leuke opdracht zeg en supergave kaartjes heb je gemaakt! Erg leuk die verschillende vlakjes met schudmateriaal. Ziet er erg gaaf uit! Fijn weekend nog! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kaarten! Gaaf hoe je die Fuse hebt gebruikt zo Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel bijzondere kaartjes!
    Die fuse lijkt me ook een leuk ding!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha heerlijk zo'n bende! Ik zal het ook eens een keertje op mijn blog delen :) Maar je hebt weer supergave kaartjes gemaakt voor een hele leuke opdracht! Leuk gedaan weer met de fuse!
    Lieve groetjes, Gelinda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh, wat zijn ze gaaf deze "Getuige" kaarten, op deze manier kunnen ze al niet meer weigeren:-) Gezellige bende op je dressoir!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een geweldige kaartjes! Heel mooi gedaan! Leuk dat je ook aan de binnenkant iets gemaakt hebt. En je bent heel eerlijk over je rommel. Haha! Ik heb zelf een kwart van het dressoir in onze woonkamer voor mijn hobbyspullen. Het wordt steeds meer puzzelen om daar alles in te krijgen...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat ben ik blij dat het niet alleen bij mij een ''rommeltje''is tijdens het knutselen....maar valt bij jou wel mee toch?
    Ik heb je foto's bekeken van je opgeruimde knutselhoek....wat netjes!!!
    Je kaartjes zijn schitterend Miranda....heel erg leuk gedaan!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hele leuke kaartjes, wat mooi gemaakt! Hier is het altijd netjes en opgeruimd, hoor! NOT!! Maar ik vind het niet erg als er iets blijft liggen, kan ik het de volgende keer zo weer oppakken :-)
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind je dressoir nog meevallen!
    toffe kaartjes heb je gemaakt!
    nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ha Miranda, hier bij "working in progress" ook een enorme bende. Ik ben altijd blij dat ik een apart kamertje heb waar ik de duer dicht kan trekken zodat niemand het ziet,
    Wat een leuke kaarten heb je gemaakt en ze passen perfect bij het thema.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een gave kaart!!!!!
    Euh, kaarten.
    De tekst binnenin maakt het inderdaad lekker stoer.
    Leuk hoor, die fuse! Wie weet mag ik hem ooit eens van mezslf kopen 😁

    En dan je "rommel"......
    Ik bekijk de dingen het liefste positief.....kijk je ponsen eens netjes op een rechte rij staan, je blauwe bakje heb je een mooi zwart mapje op gelegd, zodat je al die papiertjes, die heel netjes opgestapeld zijn, niet meer zo goed ziet.
    De zwarte dozwn passen zeer goed bij de zwarte mappen, die overogens heel netjes op een rechte rij staan, je touw (in het huisje) is helemaal opgerold en je stempels (??) in het roze bakje, achter het blauwe bakje, zitten allemaal IN het bakje.....
    Ik zeg, TROEP??????? Echt niet!!!!!
    (kijk je even op mijn blog, volgens mij ben jij gauw jarig en ik zou het leuk vinden om je adres op tijd te krijgen)

    Doei☺

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha, oké... dat is wel heel positief. Ik vind het geweldig, op die manier heb ik nooit troep en hoef ik nooit op te ruimen. Ik geloof dat ik dit even aan mijn man ga laten lezen! ;-) Ik kom even op je blog langs. Groetjes, Miranda

      Verwijderen
  12. Hele mooie kaartjes voor een
    mooie gelegenheid ☺
    Een leuk en gezellig (knutsel) weekend
    Liefsss van Erica
    {Heidebloempjuh}
    {DT De Egel-DDBD}

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!