woensdag 21 september 2016

Bruiloft: kiekjes én knutsels

Ontzettend bedankt voor de vele lieve berichtjes en felicitaties die ik heb mogen ontvangen! Ik sta nog steeds niet met beide benen op de grond, ben nog steeds in de wolken door de periode waarin ik nu zit. Na mijn bruiloft op 8 september, vertrokken Peter en ik na een paar dagen bijkomen voor acht dagen naar Cyprus. Een mooi eiland met prachtig weer, temperaturen rond de 34 graden. Soms een verkoelend windje, soms niet, maar elke dag was het genieten. We zaten in een all-in resort, ik denk wel de meest luxe variant die ik ooit heb bezocht. Het ontbrak ons nergens aan, er werden zelfs koude doekjes bij je gebracht als je er oververhit uit zag. ;-) We hebben afwisselend liggen chillen in de zon en culturele excursies op het eiland gedaan. Het was fantastisch!

Hierbij een aantal lang verwachtte foto's! Als eerste eentje van de prachtige setting op het strand. Het zag er uit als een tropische bruiloft in het buitenland, maar het was 'gewoon' in Noordwijk. De temperaturen waren wel tropisch, gelukkig bracht een windje verkoeling. De locatie had gezorgd voor het houten prieel en de doeken, twee vriendinnen en tevens mijn ceremoniemeesters hebben ervoor gezorgd dat de rest mooi versierd was. Kijk nou hoe fantastisch! (Er was tegelijkertijd een groots evenement op het strand gaande, maar daar zie je op de foto's niets van hihi.)


Voor de ceremonie hadden we in de ochtend een fotoshoot in de duinen, een prachtige locatie voor mooie kiekjes. Onze fotograaf Alicia van Stuijvenberg wist de omgeving prachtig te gebruiken, hier drie kiekjes waarop meteen onze outfits te zien zijn. De stropdas en gilet van Peter hebben prachtige details, net zo fijntjes als op de top van mijn jurk. Niet helemaal goed te zien op de foto's die ik hier laat zien, maar het zag er allemaal zo mooi uit!


Heerlijk nagenieten nog! Maar nu over naar een projectje dat ik maakte voor de bruiloft. Eerder liet ik al een sneak peek zien. Ik vond op Pinterest meerdere leuke ideetjes voor zakdoekjes in een zakje voor 'happy tears' tijdens de ceremonie. Er staan op Pinterest enorm veel leuke ideeën (zie voorbeelden HIER, HIER en HIER), ik liet mij inspireren door de laatste variant: leuk, lekker basic en makkelijk in meervoud te maken. Ook niet onbelangrijk met maar zes maanden voorbereidingstijd! ;-)

Peter en ik verrassen elkaar regelmatig met tekeningetjes van poppetjes, als één van ons iets leuks/moois/geks/wat dan ook heeft meegemaakt is de kans groot dat de ander dan een tekeningetje daarvan op het ontbijtbord vindt. Toen ik tegen servetjes en zakdoeken aanliep in een winkel die wel wat weg hebben van 'onze' poppetjes, moest ik die meenemen!



Ik kocht bij de groothandel smalle zakjes om de zakdoeken in te doen. Daarna aan de slag voor de labels. Ik heb geen bewerkprogramma's, ik gebruik voor veel dingen gewoon Word. Daar heb ik kolommetjes gemaakt en de tekst in geplaatst. Het bovenste gedeelde van het labeltje is kaal, zodat ik dat gedeelte over de bovenkant van het zakje kon vouwen.


En dat gaf het onderstaande eindresultaat. Tijdens de ceremonie lag op elke stoel een zakje klaar. Het was bedoeld als leuk detail, maar ze bleken heel functioneel tijdens de ceremonie door de mooie toespraak van de trouwambtenaar en de persoonlijke weddingvows die we voor elkaar hadden geschreven.


Ik ben deze week nog vrij, dus kan nog lekker rommelen in huis. Misschien weer eens tijd, energie en inspiratie voor een kaartje? Wie weet! In een volgende blogpost komen andere bruiloftprojectjes aan bod. Tot dan!

28 opmerkingen:

  1. Leuk Miranda om zo even een blik te kunnen werpen op jullie mooiste dag! Jullie zien er prachtig uit. Ook het idee van je zakdoekjes en servetten zijn super.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, Miranda, ik geloof best dat je nog steeds aan het nagenieten bent. Wat zagen jullie er geweldig uit!! Echt super mooi èn gelukkig, heerlijk om te zien! Ik weet zeker dat ik zo'n zakdoekje hard nodig had gehad ;-) Ook weer zo'n geweldig idee, leuk gedaan! En geniet nog even van je vrije dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie foto's! En wat een leuk zakdoekje-pakje heb je gemaakt Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie foto's!! Fijn dat de dag helemaal geslaagd was. Ook leuk idee van die zakjes en zakdoekjes.
    Echt genieten voor jullie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow jullie zagen er prachtig uit en wat fijn dat het zo mooi weer was.
    die zakjes zijn ook heel erg leuk en de tekeningetjes erg grappig.
    Geniet nog even na.
    Fijne dag en groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn Miranda! Wat een mooi stel zijn jullie en wat een heerlijke reis zal het geweest zijn, nog veel geluk samen! Dat zei ik al op FB en nu nog eens. Jij hebt de bruiloft tot in de perfectie voorbereid en jullie zijn als ik het zo lees echt een geweldig stel. Houd het zo, een heel leven lang!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat zien jullie er prachtig en stralend uit! De foto's zijn geweldig, wat onwijs mooi daar op het strand van Noordwijk. Jullie reis naar Cyprus klinkt ook hemels. Wat heb jij veel om van na te genieten. Je verpakte zakdoekjes zijn echt leuk, geweldig idee.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat ziet er dat allemaal prachtig uit, en op en top verzorgd tot in de puntjes! Mooie foto's op het strand, zo romantisch. En Cyprus, een geweldig eiland!! Geniet nog ff verder, en van je week vrij!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er geweldig uit, wat een weer had je voor zo'n strandbruilift, super!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jullie zagen er prachtig uit! Gaaf zo op het strand! En een leuk idee die zakdoekjes met poppetjes erop! Superleuk! Geniet nog maar even ;)
    Lieve groetjes,Gelinda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jeetje, het lijkt wel een film, zo gaaf! Leuk die zakdoekjes, grappig dat je die gevonden hebt en ook nog eens tof gepimpt! Bedankt nog voor je berichtje :-)
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat ziet eruit als een intieme en prachtige bruiloft! Mooie kleding ook en wat zat je haar mooi! Die zakdoekjes zijn heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Sjonge......wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie er zo van genoten hebben.
    Wat een verschrikkelijk mooi weer he?!
    Ik kan het (nog) weten, want wij hadden vrijdag 9-9 een bruiloft van vrienden van ons.....
    Leuk, dat ze zoveel details zelf hebt gemaakt!!
    Dat maakt het nòg persoonlijker en leuker.
    Lekker op de roze wolk blijven zitten voorlopig, dik verdiend.
    Groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Meis, wat heb je verschrikkelijk veel werk in alle voorbereidingen gestopt. Zoveel leuke en mooie details om jullie huwelijksdag tot een droomdag te maken! Ook deze zakdoekjes zijn een leuk item en handig voor de nodige vreugde traan ;-)
    Fijn om te lezen, dat jullie huwelijksreis super was. Nu nog lekker een weekje bijkomen en dan weer aan het werk als MEVROUW!

    Liefs Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wauw! Ik wens je zoveel geluk toe!
    Geniet er maar super hard van!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Alsnog van harte gefeliciteerd. En wat zien de foto's er prachtig uit. Leuk dat je op zulke leuke ideeen gebracht werd om uit voeren voor deze prachtige dag.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Welkom thuis/terug en wat fijn dat jullie zo genoten hebben. Ik kijk uit naar de volgende blogpost om te zien wat voor moois je nog meer bedacht en gemaakt hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Prachtige foto's Miranda, het ziet eruit als een geweldige dag! En wat een toffe zakdoekjes :) Leuk matchend bij jullie eigen poppetjes en uiteraard onmisbaar bij een bruiloft: zakdoekjes om wat happy tears mee weg te kunnen halen, super! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat zijn jullie mooi! Van harte gefeliciteerd.
    Wat leuk die zakdoekjes.
    Groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat leuk, zo'n inkijkje! Jullie zien er prachtig uit! En die zakdoekje zijn geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Superleuk dat je ons mee laat genieten van jullie dag!! Ziet er prachtig en sfeervol uit. Leuk gedaan, die zakdoekjes ;). Geniet maar lekker na van alles! O ja, en erg leuk... onze huwelijksreis was ook naar Cyprus! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi Miranda, wat een mooie foto's zeg! Jullie zien er prachtig uit en wat gaaf zo op het strand! Wat fijn om daarna lekker bij te komen en te genieten op Cyprus! En erg leuk gedaan die zakdoekjes! Nu nog lekker nagenieten en ik hoop snel weer een kaartje van je te zien! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Miranda! Ik ben nog steeds aan het nagenieten: de dag, de reis, de dagen vrij daarna... één groot feest. En dan ook nog eens allemaal leuke reacties op mijn blogberichtjes. Het feest houdt niet op! :-)

      Verwijderen
    2. Oh ja, ik ben inmiddels al weer flink aan de knutsel. Ik geloof dat ik alweer tien kaarten heb gemaakt, joepie! Die komen uiteraard binnenkort op mijn blog. Eerst nog een blogberichtje met de laatste knutsels voor mijn bruiloft. :-)

      Verwijderen
  23. Wat zagen jullie er prachtig uit, een mooi stel zo bij elkaar. De locatie voor de foto's vind ik geweldig zo mooi met die blauwe lucht en wat een mooi weer erbij! En wat heb je allemaal leuke bruiloftsprojectjes gemaakt, wat een leuke ideetjes, TOP!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hallo Miranda,
    Wat zagen jullie er prachtig uit op jullie trouwdag.....schitterende foto's!
    En wat super gaaf de huwelijksreis naar Cyprus.
    Geniet nog maar lekker na van alles!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een prachtig mooie foto's!!!
    Wat zul je hebben genoten en wat een geluk dat het zo'n prachtig stralend weer was.
    The perfect day!!!

    Wat een geweldig leuk idee de doekjes voor tranen van geluk, je moet er maar op komen!!!!

    Ga maar lekker nagenieten van jullie prachtige dag!

    Heel veel geluk samen!

    Groetjes

    Rimmie

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een mooie fotos's van je bruiloft
    . Fijn dat de zon scheen op het strand. Wat leuk dat je ook alle bedankjes enzo zelf kan maken. Echt een gaaf idee van die zakdoekjes. Was ik maar zo creatief!

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!