zaterdag 2 juli 2016

Voorbereidingen voor de bruiloft #1

Het voordeel van Pinterest is dat je al jaaaaaren inspiratie op kunt doen voor dingen die je ooit - in de toekomst - eens zou willen doen. Trouwen bijvoorbeeld. ;-) Nu ik verloofd ben en in september ga trouwen, kan ik lekker neuzen tussen de ideeën die ik eerder al op deed.

Het idee om in een doosje een leuk verzoek te verwerken pinde ik een hele tijd geleden al, je vind het idee HIER. Ik was dit nog niet vergeten en het leek mij super leuk om dit idee te gebruiken bij het vragen van mijn getuigen voor de grote dag. Want ja, bij zo een vraag hóórt een frutsel (een vriendin van mij: "als jij het vraagt wel ja" ;-) ). Ik verraste mijn broer en mijn zusje met dit doosje, ik versierde hem met de cute stempeltjes van Lawn Fawn.








Ze zeiden gelukkig allebei JA! *Blije zus* 

Project nummer twee is inmiddels ook af. Hier een sneakje van het proces:



... op naar project nummer drie en vier!

16 opmerkingen:

  1. Mooie doosjes! Die stempelset van Lawn Fawn leent zich er goed voor. Een heel originele manier om je getuigen te vragen. Ik ben heel benieuwd of je je trouwkaarten ook zelf gaat maken.... Ik herinner me ineens weer dat ik ze indertijd ook zelf gemaakt heb. Erg leuk om te doen, al zou ik ze inmiddels al weer heel anders maken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Ik was heel blij dat ik deze leuke set kon gebruiken voor een eigen knutsel, vind ze zo cute! De uitnodigingen maak ik niet zelf. We hebben een half jaar voor de voorbereidingen en ik knutsel nu nauwelijks, dus we hebben online mooie uitgezocht. Met 100 gasten totaal (niet heel de dag hoor, wel op de receptie) leek het mij ook iets teveel week. Natuurlijk wil ik wel iets creatiefs doen, dus voor de bedankjes en andere versiering ga ik wel nog zelf aan de slag. :-)

      Verwijderen
  2. Wat een gaaf idee om je getuigen te vragen met deze geweldig mooie doosjes! Bijzonder ook dat je je broer en zus hebt gevraagd. Het is toch een soort van erebaantje, getuige zijn. En wel heel fijn ook dat ze 'ja' hebben gezegd. Kan ook haast niet anders, als het je op zo'n originele manier door je eigen zus gevraagd wordt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ach wat is dit ontzettend leuk gemaakt. Echt een verrassing als je de doosjes open doet.
    Lijkt me bijzonder om gevraagd te worden. Het is me nog nooit overkomen.
    Succes en veel plezier met de rest van de voorbereidingen. Leuk hoor, zo' n tijd voorpret!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schattige doosjes om je getuigen te vragen. Fijn dat ze allebei ja zeiden liefs sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo lief!! Zo mooi!
    Ik geniet met je mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geweldig, jouw doosjes en natuurlijk zeiden ze ja! Ik ben benieuwd naar je andere projectje. Ik ben ook in september getrouwd, volgend jaar 40 jaar ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk gemaakt, grappig dat harmonica-effect in een doosje! Leuk om zo lekker bezig te zijn met de voorbereidingen, geniet ervan!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Onwijs leuk gedaan Miranda! Dat hoort er inderdaad wel een beetje bij hihi en je hebt er echt iets tofs van gemaakt! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw. Wat een geweldig leuke idee zeg!

    Even een vraag die niets met deze blog te maken heeft maar...

    Welke lijm is fijn om te gebruiken? En welke inkt kan ook goed op bijvoorbeeld washitape gebruikt worden?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Er zijn heel veel soorten lijm en het is heel persoonlijk wat je fijn vindt. Lijm van de Action is OK, mits je niet teveel gebruikt anders gaat het papier bollen. Dubbelzijdig tape is ook handig om papier op te plakken. Om op washitape te stempelen heb je StazOn inkt nodig, andere inkt glijdt weg van de gladder ondergrond of gaat vlekken. Groetjes, Miranda

      Verwijderen
  10. Heb nu inderdaad die van action. Even kijken of alles ook blijft zitten. Dan ga ik even Googlen op StazOn. Dankjewel!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mis ik nou wat foto's? Of ligt het aan mij? Ik zie nl wat lege plekken in je berichten...vreemd...
    Je bent lekker bezig met al je voorbereidingen, wat leuk allemaal, en de datum komt steeds dichterbij, leuk!!
    Ik weet niet of ik nog langskom voor die tijd, maar ik wens je echt een dag om nooit te vergeten!!
    Leuk waar je allemaal mee bezig bent, tof de manier hoe je het allemaal aanpakt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je zou vijf foto's moeten zien van het doosje dat ik maakte voor mijn getuigen, plus een foto met een sneak van een ander project. Misschien helpt het om de pagina te vernieuwen als je deze niet ziet?

      Nog maar 18 dagen, aaaaaah! Bizar. Ben zo benieuwd naar de grote dag!

      Verwijderen
  12. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Veel zegen en geluk gewenst.
    Groet, Annely

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!