woensdag 27 januari 2016

Bedankt & verjaardag

Rita en Sajal, welkom als nieuwste volgers op mijn blog! Leuk dat jullie mijn blog gevonden hebben. :-)

Ik weet niet hoe jullie band met jullie tandarts is, maar ik heb tot afgelopen jaar altijd dezelfde tandarts gehad. Een hele lieve, geïnteresseerde, geduldige vrouw waar ik twee keer per jaar met heel het gezin langs ging voor een controle beurt. En in jeugdige jaren vaak nog een keertje extra, doordat ik heel vaak gaatjes had. De behandelingen waren naar, maar mijn tandarts heeft mij er op een fijne manier doorheen gesleept. Ik wilde haar voor geen goud in ruilen voor een andere tandarts toen ik 3 jaar geleden ging verhuizen. Ze nam in halverwege januari afscheid van haar patiënten en praktijk, om meer tijd te maken voor andere dingen in het leven. Wij hebben echt een band opgebouwd in alle jaren, dus ik vind het oprecht jammer dat ze met haar praktijk stopt. Daarom ging ik met een kaartje en cadeautje naar haar afscheidsreceptie. Binnenin schoof ik een briefje met wat tekst achter de schuine zijde.


Voor mijn moeder die de 18e jarig was, maakte ik het volgende kaartje. Het was de bedoeling om over de zwart gestempelde cijfers een cadeaubon te plakken zodat de cijfers nogmaals tevoorschijn zouden komen als ze de cadeaubon er af haalde, maar uiteindelijk kwam er een ander cadeautje. Geeft gelukkig niet, de cijfers zijn ook leuk zonder dat ze verstopt zitten. :-)


Gebruikte materialen:
- Papier: Pebbles - DIY Home
- Vlinder: Stampin' Up
- Tekst NL: alfabet Marianne Design
- Tekst EN / cijfers: Avery Elle
- Stippen: mask Stampin' Up

15 opmerkingen:

  1. Leuk zeg! Een kaartje voor de tandarts zou ik niet doen, maar dat komt door mijn traumatische ervaring met de tandarts en ik snap wel dat als je een goede band hebt dat je dat natuurlijk doet! Heel erg leuk gedaan zelfs!
    Ook het kaartje voor je moeder is erg leuk geworden!
    Groetjes,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had een vreselijke tandarts en moet eerlijk toegeven dat ik door haar een tijdje niet naar de tandarts ben geweest... Tot ik afgelopen jaar een vulling kwijtraakte. Toen moest ik wel gaan en nu heb ik een hele lieve, jonge tandarts waar ik nog vele jaren kan gaan. Wel lief van haar dat ze een afscheidsreceptie hield! En met jouw kaartje was ze vast heel erg blij. Net als je moeder. Ik vind het kaartje zo ook erg mooi, daar hoefde echt geen cadeaubon over ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie werkjes ! Een goede tandarts is goud waard !
    Fijne dag !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke kaartjes heb je weer gemaakt. En wat lief dat je er een voor je tandarts hebt gemaakt. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Helemaal leuk!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kaartjes, Miranda! Het model van je eerste kaart ga ik zeker onthouden! Erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lijkt me ook lastig als je iemand zo vertrouwt en je moet wennen aan een ander. Maar komt vast wel goed. Haar kaartje is een plaatje en dat voor je jarige moeder is ook een gaaf kaartje. Van harte nog met haar!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. 2 erg leuke kaartjes Miranda ! Wat jammer dat je op zoek moet naar een nieuwe tandarts !
    Veel succes !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja, een goede band met je tandarts is veel waard. Hier precies hetzelfde verhaal: afgelopen zomer nam die van ons afscheid na ruim 30 jaar. Gelukkig is de nieuwe tandarts een aardige man heb ik vorige week ontdekt ;-) Mooie kaart heb je voor haar gemaakt.
    Ook de creatie voor je moeder ziet er top uit!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gave kaartjes Miranda! Ik heb toevallig ook weer een blogberichtje gepland staan deze week met hetzelfde papier als jouw tandarts-kaartje :). Raak er niet op uitgekeken! Je kaartje voor je moeder is ook tof, mooi met het masking stencil! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel leuke kaartjes!
    Groetjes
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een lief en mooi kaartje heb je voor je tandarts gemaakt. Een goede band is zo belangrijk. Ik heb extreme tandarts angst en twaalf jaar geleden kwam ik bij een vrouwelijke tandarts terecht die ik echt vertrouw en durf te laten behandelen.
    De kaart voor je moeder is mooi, wat leuk die balloncijfers.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Erg leuke kaartjes Miranda! Het model van de eerste vind ik erg leuk! Die zou ik wel eens kunnen liften ;-) Ik heb precies hetzelfde met mijn tandarts, een man met heel grote handen maar een heel goed hart :-) En het kaartje voor je moeder is ook leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Zowel je tandarts als je moeder boffen: wat een leuke kaarten!

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!