maandag 7 september 2015

Washi-challenge: de inzendingen + winnaar

Margo, Anneke en Createlas, welkom als nieuwe volgers op mijn blog!

Jemig dames, wat hebben jullie mij ontzettend verrast! Na mijn washiweek heb ik jullie uitgedaagd om de washitape er ook weer eens bij te pakken. Dat jullie dat in zulke grote getale zouden doen had ik niet verwacht! Ik vind het ten eerste een enorm compliment dat jullie na mijn oproep überhaupt de rolletjes ook daadwerkelijk weer uit het stof hebben gehaald. Ik vind het geweldig om te zien hoe jullie de washitape op jullie creaties hebben verwerkt. De ene nog een beetje onwennig met de tape, anderen al ervaren plakkers. Een aantal kregen inspiratie vanuit mijn washiweek en anderen hadden al volop eigen inspiratie: ik vind het allemaal even leuk!

Hieronder plaats ik álle inzendingen die ik binnen heb gekregen via Blogger en Facebook. Want dat leek mij nou zo leuk, elkáár na mijn washiweek vervolgens weer inspireren. Nou, ik weet zeker dat iedere washi-fan hier weer nieuwe inspiratie uit haalt! Ik zou zeggen: ga er even voor zitten, want maar liefst 37 personen zorgden voor 65 verschillende inzendingen! (Het waren er al veel, maar in de laatste drie dagen kwamen er zomaar nog twaalf nieuwe deelnemers met nog meer inzendingen bij.) Wauw. Echt ongelofelijk. Ik zou zeggen: veel plezier met het bekijken van al het moois! (Heb je wel een reactie achter gelaten onder het challenge-bericht op mijn blog of op FB en staat je foto hier niet tussen? Geef even een seintje!)

Alle washi-fans en deelnemers: ontzettend bedankt voor jullie inzendingen en enthousiasme! Ik heb er van genoten, ik hoop jullie ook. Ik ben nog laaaaaang niet uitgeplakt hoor, dus dit is voor mij zeker geen afsluiting van een washi-periode. Hopelijk voor jullie ook niet, jullie hebben nu allemaal gemerkt hoe snel je een leuke kaart kunt maken en hoe verslavend het is. ;-)

Scroll gezellig langs alle inzendingen, klik eventueel op de naam van de inzender om naar haar blog(bericht) te gaan. Helemaal onderaan staat de winnares van deze challenge!

Diny:


Ank:







 











Nancy


Djesbeeb:


Antje:















Marianne:


 Linda:




 Marlieke











Bep:










Eri:














Gerrie:


Karolien:


Suzanne:



Nikki:


Karin:


Femke:


Jannie:







En toen moest ik natuurlijk een keuze gaan maken uit de vele inzendingen. Dat was echt niet makkelijk, want het is lastig om te kiezen tussen nieuwe en ervaren plakkers. Jullie krijgen sowieso allemaal mijn complimenten voor de leuke creaties en de veelzijdigheid er in! Uiteindelijk heb ik gekozen voor een winnares die naar mijn idee op een heel creatieve manier de washitape op haar kaarten heeft verwerkt en dat is....

ANTJE, met deze kaarten:


Van harte gefeliciteerd, jij wint onderstaande prijs. Wil jij binnen een week contact met mij opnemen? Dan stuur ik de prijs zo snel mogelijk naar jou toe!


Groetjes!

29 opmerkingen:

  1. Wat een pracht van een collage heb je ervan gemaakt, Miranda, complimenten!!!
    En wat een inspiratie, geweldig!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk dat je alle inzendingen plaatst. Er zijn een paar hele leuke en originele bij! groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo zeg, daar was jij ook nog druk mee. Wat een geweldige creaties allemaal zeg! Als ik ideeen wil moet ik maar op jou blog kijken. Fijn dat je ons weer uitdaagde.... groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ja dat klopt, ik was wel even zoet. ;-) Ik had wel gehoopt, maar nooit verwacht dat er zoveel mensen mee zouden doen!

      Verwijderen
  4. Leuk om ze allemaal onder elkaar te zien. Iedereen maakt er weer heel wat anders van! Gefeliciteerd Antje, je inzending is zeker origineel, leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt leuk dat je alle kaarten geplaatst hebt! Wat een hoop leuke ideeen zeg, super!! En Antje: wat een eer, gefeliciteerd hoor!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Joh, echt leuk om te zien hoe men met verschillende washi tape heeft gemaakt ! Moeilijk om een winnares aan te wijzen, he ... maar het is jou toch goed gelukt ! Ik vind Antje's kaarten ook zo mooi gemaakt en zij verdient een dikke pluim evenals ook voor jou, hoor. Bedankt voor jouw aanstekelijke inspiraties die jij ons hebt gegeven om aan de wedstrijd mee te doen ! Fijne dag verder en doeiiii, he ! Groetjes van Djesbeeb

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel gaaf en inspirerend zo allemaal bij elkaar!
    Leuke challenge :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo veel en zo verschillend !!! echt knap allemaal. Ik gebruik washi tape redelijk vaak maar meestal in de rol van een klein detail van een paar strookjes. Instant resultaat ;-) ik heb ook een ferme voorraad ondertussen.
    Groetjes
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zooo heeeeee, wat een inspiratie hier op je blog. ZO leuk te zien al de verschillen!
    Daar krijg ik weer ideeën van.
    Antje, gefediciteerd! Leuke winnaar!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat heb je veel binnen gekregen, erg leuk en zulke verschillende en mooie kaartjes!! Leuk hoor! Felicitaties voor de winnares!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Echt super leuk allemaal op een rij!! Antje viel mij ook al op. Super leuk, vooral de Friese vlag!
    Leuk allemaal. Nogmaals bedankt voor de uitdaging Miranda!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een super leuke blogpost !!! Wat een uit een lopende kaartjes en wat een kleuren !!!
    Leuk om mee te doen.

    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauwwwwww, WAT EEN INSPIRATIE IS HIER TE VINDEN ZEG !!!!!
    Leuk leuk leuk.
    Sjonge jonge, wat zijn mensen toch creatief.
    Echt heel erg leuk en ook van mij, voor IEDEREEN en dik verdiend compliment.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dit ziet er leuk uit zo! Bedankt voor het organiseren!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een washi creaties. Zo leuk om te zien. Antje gefeliciteerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat waren er veel inzendingen Miranda....en wat leuk dat je ze allemaal laat zien!!
    En Antje....van harte gefeliciteerd.
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Een heel leuke collectie !!!
    Voor herhaling vatbaar !
    Liefs ☆ Sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat leuk dat je zo veel respons hebt gekregen op jouw washi challenge! Veel werk om ze hier allemaal te laten zien. Mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Gaaf zeg, Miranda! Leuk dat zoveel mensen meegedaan hebben en dat er zo een hele washi-inspiratie-collectie is ontstaan (naast jouw bestaande inspiratiemateriaal natuurlijk!). Gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat gaaf om te zien hoeveel mooie creaties er zijn ingezonden en top dat je ze allemaal met naam én linkje laat zien! Er zit heel wat inspiratie bij, erg leuk!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een leuke blogpost is dit geworden - zo oneindig veel inspiratie bij elkaar. Heel erg bedankt, Miranda, om alle inzendingen te verzamelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. wauw wat een uiteenlopende creaties en dat allemaal met een rolletje washi-tape
    ja hier kun je heel veel inspiratie uithalen
    en wat leuk dat je ze allemaal hier laat zien met link naar hun blog
    ja natuurlijk Antje van harte gefeliciteerd
    je hebt op wel heel bijzondere manier de washi-tape verwerkt
    knap gedaan hoor

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wow wat had je veel (en leuke!) inzendingen, daar moet je toch zelf ook weer inspiratie van krijgen.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Een hartstikke leuk initiatief van jou en zo leuk om mee te doen. Ik ben altijd al gek op washitape geweest maar jij bent wel echt DE inspiratiebron telkens om het te gebruiken! Leuk om hier alle inzendingen te zien, wat een verschillende toepassingen. Zelf heb ik er ook al weer kerstkaarten mee gemaakt maar die waren te laat voor inzending, ze staan nu op mijn blog.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je complimenten Ank! Mede door jou was de challenge een succes, geweldig dat er zo veel mensen mee deden!

      Verwijderen
  25. Ooh wat leuk om te zien al die prachtige kaartjes! Was erg leuk om mee te doen en voor het eerst eens iets te doen met al die rolletjes tape ;-) Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!