vrijdag 18 september 2015

MAAK magazine - Publicatie

Whieeeeeeeeehoeeeeeeeeee! Hij is uit! Gisteren vond ik de tape-editie van het MAAK magazine in mijn brievenbus met daarin maar liefst drie pagina's met creaties van mijn hand. Hoe gaaf is dat?!

Allereerst was het postpakket van Ankepanke op zich al een feestje:


Bij elke verzending zitten een aantal freebies. Onder andere een mega rol tape, leuke kaartjes, tickets en een grappige button:


En dan gauw doorbladeren naar mijn pagina's! Een aantal van mijn kaarten staan in de spotlights op een inpiratiepagina. Hierin wil ik laten zien dat je écht niet veel nodig hebt om een leuke kaart te maken met washitape. Een drietal kaarten met ideetjes die vaste volgers van mijn blog al eens voorbij hebben zien komen, maar ook twee kaarten met een nieuw ideetje. De kaarten staan prachtig op de foto, met grote dank aan mijn vriendin Nina! Daarnaast mocht ik een tutorial maken, een stapsgewijze beschrijving van iets wat ik graag met washitape maak. En ik vind dat veertjes van washitape niet mogen ontbreken in dit blad!


Ik ben zo blij en trots! Het is écht een heel mooi magazine van heel stevig papier, een leuk bewaarnummer - ook als je er niet zelf in staat. ;-) Geweldig om deel uit te mogen maken van deze editie. Het magazine telt maar liefst 59 pagina's boordevol leuke en inspirerende ideeën met tape, een must-have voor iedere washiverslaafde. Voor €6,95 kan je het magazine online of via een aantal winkels aanschaffen, bijvoorbeeld via de webshop of kijk HIER voor alle verkooppunten. 

Wil je alvast kijken wat er zoal in het blad staat? 
Klik dan HIER voor een uitgebreide sneak peek van 26 (!) pagina's!

Op de blog van MAAK magazine komen regelmatig projecten uit de huidige en de vorige edities voorbij, je kunt het magazine volgen via hun blog of via social media:


Al deze informatie en linkjes plaats ik uit eigen beweging, omdat ik zo enthousiast ben over mijn publicatie én over het blad. Het is nog een blad in opkomst (het bestaat zo een 1,5 jaar nu) en het verdient het echt om even flink in de spotlights te staan. Hopelijk is het blad in de toekomst in nog veel meer winkels te koop!

Toedeloe!

44 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo leuk om te lezen hoe enthousiast je bent! En trots. Terecht natuurlijk, want het ziet er prachtig uit. Super gaaf dat er ook veel kaartjes van jou in staan. Maar ja... washi... wie moeten ze anders vragen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Ik stuiter nog. ;-) Ik ben blij dat mijn naam naar boven kwam in de zoektocht naar washi-liefhebbers, ik had dit voor geen goud willen missen. :-)

      Verwijderen
  3. Gave sneak!
    Ik vind het supergaaf voor je. Als ze ooit een uitgave maken met letters....😃

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Je kunt via de website van MAAK magazine suggesties doen voor nieuwe thema's, handlettering is ook helemaal hip én kan jij heel goed... ik zou zeggen: gewoon even mailen! ;-)

      Verwijderen
    2. Bernardine dat vinden we een SUPER idee! We gaan het op de lijst zetten van potentiële thema's voor de toekomst :) Ik (Anke) ben persoonlijk erg fan van letters, dus ik ga ervoor vechten als het nodig is! ;)

      Verwijderen
    3. Dank voor het tippen Miranda!
      Ik ga Anke mailen! 😃

      Verwijderen
  4. He wat leuk zeg, gefeliciteerd! En je mag hier best heel erg trots op zijn. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Miranda, supertof voor je dat je in het MAAK-magazine staat!! Maar ja jij bent ook de Washi-Queen hè!! Ga kijken of ik hem ook kan scoren! Fijn weekend, maar dat zal wel lukken, Hahaha! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Haha, ik vind het een geweldig compliment, zo een benaming! :-) Washitape is gewoon té leuk. Laat je het weten als je een magazine hebt weten te scoren? Hij is echt heel leuk (had ik dat al gezegd?! ;-) ) Dat gaat zeker lukken ja, jij ook een fijn weekend!

      Verwijderen
  6. Wauw ! En dan heb je ineens een magazine in je handen waar jezelf in staat ! Proficiat !
    Liefs ☆ Sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk zeg! En echt heel gaaf dat je hierin staat, dat verdien je wel, met je tapeverslaving!
    Gefeliciteerd!
    Groetjes,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, een verslaving hebben heeft zo zijn voordelen! Dank je wel!

      Verwijderen
  8. Wat lijkt me dat leuk, om je eigen creaties in een magazine te zien staan! Ik ken het blad nog niet, ik ga eens een kijkje nemen... En die button, die kun je permanent opspelden :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is echt ontzettend gaaf. Niet alleen door de creaties, maar ook door mijn eigen naam er bij! Haha, ja zelfs mijn pyjama zou ik van de button kunnen voorzien... aangezien de inspiratie en tape ook wel eens in mijn dromen langs komen. ;-)

      Verwijderen
  9. Gefeliciteerd, Miranda. Ziet er allemaal super gaaf uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Begrijp dat je super blij bent !
    Gefeliciteerd !
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Superleuk Miranda!! Heel erg gaaf! Gefeliciteerd!
    Groetjes, Gelinda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Superleuk dat je in het blad staat. gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Onwijs leuk Miranda! Prachtige foto's en creaties, daar mag je trots op zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Linda! Ik bof met mijn vriendin met goede camera, de foto's die ik eerder zelf had gemaakt waren niet echt materiaal voor in een magazine. Nu staan ze gelukkig wel mooi op de foto. :-)

      Verwijderen
  14. Superleuk zeg! Wat zal dat een trots gevoel geven! Gelukkig heb je genoeg washitape, mocht je naast je schoenen ga lopen, kun je je voeten erin vasttapen..Hihihi, geintje hoor.
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dit is echt zo gaaf! Hahaha, ja dat is een leuke. Als je mij er alsnog naast ziet lopen, gooi je maar een paar rolletjes tegen mijn kop. ;-)

      Verwijderen
  15. SUPER gaaf!!!
    Ik ga morgen op een drafje naar de winkel om eens te kijken of het het kan kopen.
    Leuk, GEFELICITEERD met je 3 pagina's, enne......DIK VERDIEND!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je leuke reactie! Het blad ligt helaas niet in de gewone winkels, ze zijn te koop via het linkje in mijn bericht. :-)

      Verwijderen
  16. Een hele dikke proficiat!!!
    Het ziet er wel ff super gaaf uit zeg.
    Hier mag je zeker wel trots op zijn. Thumb up!!!

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Las het net, die dag heb ik niet geblogd om verschillende redenen. Maar wil je natuurlijk feliciteren, hoe leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je even speciaal terug komt naar dit bericht om je felicitaties achter te laten, dank je wel!

      Verwijderen
  18. Gefeliciteerd Miranda! Te gek voor je, en welverdiend!!! Ik kende het blad nog niet maar het ziet er supermooi uit. Kan mij voorstellen dat je helemaal loopt te stuiteren hoor :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is zeker een mooi blad. Bedankt voor je complimenten en leuke reactie!

      Verwijderen
  19. Dankjewel voor dit leuke bericht Miranda! We vonden je creaties écht bij het magazine passen en vinden het 't magazine NOG leuker maken! Veel toekomstig plak-plezier :) Trouwens, je krijgt bij ELK magazine een rol tape, niet alleen bij de eerste 100 (de MT boekjes zitten alleen niet overal bij, de rest wel).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor jullie leuke reactie, ik heb er met heel veel plezier aan gewerkt en ben nog steeds volop aan het genieten van het blad en de leuke reacties. Goed dat je het zegt over de extra spullen, ik ga de tekst aanpassen. Groetjes!

      Verwijderen
  20. Superleuk, Miranda! Je mag trots op jezelf zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik heb 't blad gisteren gekocht en ben aan de slag gegaan met de tapejes die ik van jou kreeg om de veertjes te maken. Je kaarten zijn super, leuk die kronkelende slingertjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat je hem ook hebt gekocht én dat je gelijk aan de slag bent gegaan! Bedankt ook voor je compliment! Ik ben benieuwd naar hoe je de veertjes gaat verwerken. :-) Hoe vind je de rest van het blad?

      Verwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!