dinsdag 1 september 2015

Joyfold - Trouwjubileum

An, welkom als volger op mijn blog!

Bij Inge, Ellen en mijn moeder zag ik eerder al een kaart voorbij komen met het 'joyfold' model. Na al hun voorbeelden wilde ik daar zelf ook mee aan te slag. Met een beetje passen en meten heb je daar geen tutorial voor nodig, maar verzin je gewoon zelf hoe het leuk in elkaar past. :-)

Ik vind dit wel een leuk model voor een speciale gelegenheid, zoals een trouwjubileum of een bruiloft. Augustus staat bol van bruiloften en jubilea (in mijn omgeving maar ook bij de kopers van mijn kaarten), dus ik kon lekker aan de slag om dit model eens uit te proberen.

Deze kaart maakte ik in opdracht van mijn nicht, haar vriendin was laatst 12,5 jaar getrouwd. Dat verdient een mooi kaartje! Het idee was om een romantisch kaartje te maken, maar na schuiven met papier kwam er al snel wat zwart papier bij. Tikkie stoer dus. En als vanzelf kwamen daar nog kurk en tape bij (allerlei letters weer heel voorzichtig losgehaald om er toch een tapeje onder te plakken). 





 Ik blij, mijn nicht blij en hopelijk de ontvangers ook! Binnenkort laat ik de 
joyfold-versie voor de bruiloft van de neef van mijn vriend zien.

Gebruikte materialen:
- Papier: Authentique
- Vormen/letters van kurk: Xenos
- Cijfers: Marianne Design
- Washitape: Xenos

9 opmerkingen:

  1. Echt zo leuk, dit model! Een hele mooie kaart, in rood, wit, zwart en kurk, gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is er mooi geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig kaartje, daar zal de ontvanger ook heel blij mee zijn. Ik vind de kurken teksten helemaal leuk! Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey Miranda, super gave kaart zeg! Leuk gedaan zo met de namen! Heel leuk met kurk en zwart erbij! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is zeker stoer geworden! Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar een romantische variant ;). Wie weet komt die nog een keer uit je handen. Leuk model om te gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk model, ja.. kun je inderdaad best zelf maken zonder tutorial. Mooi strak en erg leuk vind ik de kurken details! Tagje wat eruit kan... top!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mijn vriendin was helemaal blij met haar kaartje...ik kreeg de volgende dag een appje of ik zelf zo crea was geweest ;-)...naaaaaaatuurlijk!! haha...super bedankt nichtje...dikke x van Tanja.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk dat je ook een joyfold kaart hebt gemaakt! Leuk model, hè?! En wat is ie goed gelukt! Mooi van kleur en gaaf met die kurken details.

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!