vrijdag 6 februari 2015

Mini Serie: Get Well Soon #3

Ik vond zo een geweldig leuke kaart op Pinterest, zie HIER. Het is een kaart van Chrissy Larson en ik moest en zou ook zo een leuk rijtje maken met de schattige pleisters van Lawn Fawn. Meteen maar een hele bups, want beterschapskaarten zijn niet aan te slepen met alle bacteriën en virussen die in de lucht hangen! (Ik kreeg een beetje spijt na de vele gestempelde pleisters, want ik moest ze ook allemaal nog met de hand uitknippen!) Klik op de foto's voor een betere weergave.




En de laatste pleisters die toch niet meer op een kaart pasten, die werden natuurlijk wel gewoon gebruikt: in een hoek op de envelop.


Gebruikte materialen:
- Stempels: Lawn Fawn (On the mend)
- Papier: Authentique (Lovely)

16 opmerkingen:

  1. hele leuke grappige kaartjes !
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig al die vrolijke pleisters! Echt leuke beterschapskaartjes. De envelopjes erbij zijn natuurlijk helemaal gaaf nu zo ook voorzien zijn van een pleister.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuk!!
    Hier knapt de ontvanger zeker van op!!
    Groetjes Gelinda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk, wat een geweldige stempel ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig leuke serie, en ik wil die stempels ook nog steeds hebben, maar ja ik wil zoveel ;) Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey Miranda, wat een leuke kaartjes! Hier vrolijk je wel van op. Inderdaad wel aardig wat knipwerk, ha ha ha. Wel een hele gave stempel! Groetjes en een fijn weekend! Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg leuk! Het kan volgens mij ook van washitape.......


    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh! Die zijn erg leuk zeg, van die leuke gezichtjes op de pleisters word je gewoon al vrolijk!
    Groetjes,
    Mirjam
    PS: Mijn bloglink is nu dus anders: www.moostlycards.blogspot.com ;-) Just in case ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een vrolijke kaartjes! Als dat mensen niet opvrolijkt als ze ziek zijn dan weet ik het niet meer. En die stempeltjes *heeft hartjes in haar ogen*

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat zijn deze kaartjes leuk zeg! Daar knap je wel van op, als er zo' n kaart op je deurmat valt! Lawn Fawn heeft ook zoveel toffe stempels, ik val er ook voor...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat eensuper gave stempel! Groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Bij mij ook al vraag naar beterschaps kaarten, en de pleister ging door m'n hoofd, ik heb er één van SU. Nog niet gemaakt, maar na deze kaarten gaat dat zeker gebeuren, wat een leuke inspiratie. Heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Whahahaaaa, ik lig her helemaal in een deuk, ik zie je al zitten: Lekker stempelen en dan opeens zie je hoieveel je hebt gestempeld en zie je als een berg tegen het knipwerk op, hi hi.
    Je hebt wel heeeeele lieve kaarten gemaakt. Ik vind het echt hele leuke stempeltjes, die pleisters.
    Mooie kleurtjes ook en het envelop-pleistertjes maakt het helemaal af.
    Groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nou, je kunt wel merken dat er veel zieken zijn op dit moment... hier ook al beterschapskaartjes in de maak op aanvraag... Jouw serie is leuk, inspirerend!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oei, het zijn er ook veel om uit te knippen! Maar ze zijn wel héél erg leuk geworden, jouw kaartjes ermee! Ja, ze zullen veel verstuurd worden nu, een hoop gesnotter en gehoest, hier zit er ook een.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ze zijn heel erg leuk Miranda! Maar inderdaad wat een knipwerk heb je gedaan. Maar goed je kint nu wel weer even vooruit met de beterschapskaarten.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!