zondag 28 april 2013

Tape-voorraad

Whiehoe, mijn 250e blogbericht! Wat gaat dat hard!

Gonny, Henriette en Evi, welkom op mijn blog!

Super leuk, mijn zwangerschapskaart met blauwe rondjes is ook bij CAS on Sunday in de prijzen gevallen! Ik werd er vandaag uitgeroepen tot winnaar en ik heb daarmee plakparels en leuk touw gewonnen! :-)

Ik heb even een vraagje voor jullie: mijn tapejes passen niet meer in mijn tapejes-doosje. Nu vroeg ik me af hoe jullie je tape bewaren. Ook (verstopt) in een doosje, of hebben jullie ze op een leuke manier ergens zichtbaar opgesteld? Hebben jullie nog leuke opbergtips? Ik weet even niet wat ik met mijn voorraadje aan moet!



15 opmerkingen:

  1. Hoi Miranda,

    Op Printerest staan veel opbergtips voor Washitape.

    Groetjes Aletta

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zoek ook nog een opberghandigheidje...
    Kheb ze nu in een bakkie, staat ook wel gezellig.
    Maar zoveel als jou heb ik er niet hihihi leuk zeg!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bij zitten ze ook verstopt in een doosje, ik heb er nog niet zoveel als jij...........Gefeliciteerd met het winnen van CAS on Sunday!

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd met je prijs Miranda, super voor je. Ik gebruik mijn tape en lintjes in een kist, oké wordt wel een puinhoop en echt overzichtelijk is het niet maar het past er allemaal makkelijk in, is wel een groot kistje hoor ;-)
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Veel hé! Op Pinterest staan idd veel leuke ideeën daarover heb er zelf ook wat op staan bij bord Organisation!
    En gefeliciteerd met je prijs, super leuk!
    Groetjess Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zag op pinterest dat je er een binder-ring aan kan doen en ze dan aan een koord kan rijgen. Lekker fleurig en goed zichtbaar!

    groetjes marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ze zitten bij mij momenteel nog in een gewone doos, maar ik heb het eens gezien in een theedoos en dat zag er zo leuk uit dat ik ze binnenkort daarin ga steken.

    Groetjes
    **Evi**

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nu nog in twee kleine kistjes, maar ik heb nog een theedoos liggen, lijkt me erg leuk om ze daar in te doen, zoals hierboven beschreven! Gefeliciteerd met je eerste plek bij Cas in Sunday, leuk kaartje! Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je zwangerschapskaart was dan ook te leuk! Gaaf zeg!
    Ik heb zo'n bord voor m'n washi tape gemaakt van een stuk louvre deur, dat hadden we nog liggen. Je kan het goed zien en zo pakken. Het idee is van Pinterest en kan je vinden op "How to Store"

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heerlijk voorraadje heb je weer.
    Ik bewaar ze gewoon in stapeltjes zoals jij op de foto
    hebt, die staan tussen alles in op mijn planken, zo zie
    ik altijd wat ik heb ☼

    Een gezellige Koninginnedag gewenst ☺
    Lieve grtjsss van Erica ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een fantastische voorraad heb je al bij elkaar! Hier nog niet zoveel, maar toch net dezelfde vragen als jou. Hoe bewaar je ze? Voorlopig stop ik ze ook gewoon in een plastic bakje, al weet ik zo op zicht dat daar helemaal niet heel jouw collectie in kan ;-) Benieuwd hoe je het gaat aanpakken. Eigenlijk zijn ze veel te mooi om weg te stoppen hé?! Een hele serie keukenrolhouders naast elkaar of zo.... maar dan met plakbandrolletjes erop, of keukenrolhouders in plakbandrolformaatuitvoering, een ideetje voor ontwerpers misschien....
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Of zo'n houder voor zes tassen. Ipv tassen de taperolletjes aan de zes uitsteeksels hangen. Lijkt me mooi. Begrijp je wat ik bedoel?

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Bedankt voor de tips allemaal! Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik wil, maar heb zeker inspiratie opgedaan door jullie reacties!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb ze ook in een theedoos maar die is ondertussen te klein. Ik zie ze ook wel eens op kleur gesorteerd in glazen potten ook erg leuk. Of aan een kleerhanger je weet wel dat deel waar je normaal een broek overheen hangt.

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!