vrijdag 19 april 2013

Knutseldate

Whiehoe, mijn zwangerschapskaart met blauwe rondjes is in de top 3 beland bij De Creatieve Zebra! Ik behaalde de tweede plek er mee, super leuk. Ook leuk: ik mag Danny als nieuwste volger verwelkomen! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt en bent gaan volgen. :-)

Gisteren heb ik samen met mijn moeder en Helga lekker zitten freubelen in mijn scraproom. We wonen lekker dicht bij elkaar, dus eens in de zoveel tijd pakken zij hun knutselspulletjes bij elkaar om bij mij thuis te verzamelen. Tjsa, mijn grote tafel vraagt daar gewoon om!

We hebben allemaal onze eigen projectjes gemaakt, maar Helga had nog een leuk opdrachtje voor mij. Zij heeft meegewerkt aan het boek 'Eline's buitenhuis' en mocht afgelopen weekend op een beurs voor winkeliers een make and take geven met de materialen die worden gebruikt in het boek. Nu had zij van die make and take nog heel veel materialen over, dus ze daagde me uit ook eens iets kleins te maken met het papier, de stempels en de creatable van het fotolijstje.

Dit waren de voorbeelden van Helga:


Ik besloot met de serie aan de gang te gaan die mij het meeste aanspreekt: strandhuis.
Met wat restjes papier, maakte ik dit 'golvende' exemplaartje.


Uiteraard was dit niet het enige wat ik maakte. Mijn collega is vandaag jarig, dus daar moest uiteraard ook een kaartje voor komen. Ik bleef maar gewoon in Eline-sferen! Overal vrolijke vlinders, dus dit kaartje doet mee bij de challenge #163, Cards en Scrap Challenge.



En, gewoon even omdat ik het leuk vind, hier ook het kaartje dat mijn moeder maakte voor haar zus. Ik zeg: ik heb 't niet van een vreemde. ;-)


De creaties van Helga mag ik helaas niet laten zien,
wie weet komen die later nog op haar eigen blog.

En kijk eens wat ik vandaag vond bij de Hema! Touw en nog meer tape. Ik probeer niet te vaak in de Hema te komen vanwege de vele, vele leuke tapejes. Maar deze had ik nog niet en had ik ook nog niet eerder gezien. Ze passen perfect bij de stoere sterren-meetlint-Amerika-tapejes die ik eerder kocht, dus ja... die moest ik hebben. Aan andere leuke tapejes heb ik wel weerstand kunnen bieden. (Maar voor hoelang, haha!)


Fijn weekend!

16 opmerkingen:

  1. Wat een toffe creaties weer! Die 'schilderijtjes' zien er leuk uit! En weer wat leuks bij HEMA gescoord :) hihi ik kom daar ook maar niet te vaak. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat superleuk dat jullie af en toe aan je keukentafel zitten te frobelen en dan zulke mooie kaartjes, ik vind ze allemaal weer super Miranda, ook die van je moeder. Gefeliciteerd met je 2e plekje bij de Creatieve Zebra, super voor je.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke dingen laat je weer zien! Gezellig dat jullie samen hebben zitten knutselen. En de Hema...inderdaad een heerlijke winkel :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Miranda,
    Wat een leuke kaartjes maak je zeg. Ik heb net even je blog bekeken en vond het zeker de moeite waard om je te gaan volgen. Succes met je volgende kaartje.
    Groetjes, Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Miranda, gefeliciteerd met je 2e plek bij de creatieve Zebra! Leuk dat je ook de kaart van je moeder plaatst! Ziet er heel leuk uit. Ook jou creaties zijn weer mooi hoor, ik vind je vlinderkaart met Eline papier erg gaaf hoor! Enne leuk touw zeg en dat zo bij de hema, moet ik van de week ook nog naar toe, wie weet!! Fijn weekend! Groetjes van je naamgenoot, Miranda!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Was weer een super gezellig top-middag. En ik vind dat je "mijn uitdaging" grandioos hebt uitgewerkt. Heel binnenkort zie je mijn andere uitvoeringen terug :-).....En de kaart van je moeder is ook GEWELDIG, je hebt het creatieve inderdaad niet van een vreemde hahaha......

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat klinkt allemaal reuze gezellig zeg! Leuke creaties van jullie allebei.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je hebt het inderdaad niet van een vreemde, hoor! Leuk dat je moeder ook kaartjes maakt! Allebei jullie kaarten zijn erg goed geslaagd!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtige creaties heb je gemaakt, en je mams ook !
    En is dat frame dan ook van Eline ? of een ander merk ?
    Ik heb hem nog nergens gezien, maar ik vind hem best super ☺

    Fijne en gezellige (knutsel)zondag nog ☺
    Lieve groetjes Erica xox ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Het frame is ook van Eline ja, een creatable uit de serie 'Eline's meubels' nr LR0268.

      Verwijderen
  10. Prachtige kaart heb je voor je collega gemaakt!
    Bedankt voor het mee doen bij C&S.
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Miranda,
    Gefeliciteerd met je plekje in de top 3. Wat leuk dat we daar samen in beland zijn. Ik heb nog even naar die b op mijn creatie gekeken, ik had er zelf ook al geen goed gevoel bij maar toen jij het schreef moest ik het even checken. Maar ik heb het wel goed gedaan, deze letter hoort zo bij dit alfabet. Ik denk dat ik hem andersom ook leuker vind hoor.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Was ik weer. Vergeet ik helemaal om te vertellen dat ik deze creaties ook weer geweldig vind. En ja dat creatieve heb je inderdaad niet van een vreemde. Gezellig om samen met je moeder te knutselen, ik heb dat helaas niet van mijn moeder.
    Wij kunnen beter samen shoppen haha, maar dat is ook erg gezellig.
    Groetjes mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtige creaties. De kleuren zijn ook echt super! Gezellig zo samen freubelen.
    Lieve groet anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een schitterende vlinder kaart heb je gemaakt Miranda! Ook je andere kaarten zijn erg leuk.
    Bedankt voor het mee doen bij C&S.
    Groetjes Mieke.

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!