donderdag 16 februari 2012

Workshop Eline Pellinkhof

Joost de Wolf

Mijn moeder en ik zijn allebei in januari jarig, met een dag verschil ertussen. Voor haar verjaardag wilde ik graag iets origineels geven. Iets leuks om samen te doen. Geheel toevallig vond ik in de plaatselijke krant een advertentie voor een creatieve workshop. Mijn moeder en ik freubelen vaak samen, dus ik was al enthousiast toen ik die advertentie zag. Maar het was niet zomaar een workshop, het was er een gegeven door Eline Pellinkhof (illustrator en designer van o.a. hobby-materiaal) en Helga Teunissen! Veel mensen zegt dit misschien niets, voor de mensen die Eline Pellinkhof wel wat zegt... jullie begrijpen vast dat dit een erg leuk uitje zou worden voor mijn moeder en mij. Helemaal omdat Eline niet vaak workshops geeft. Een paar dagen voor onze verjaardag was het zover! De workshop stond in het teken van het versieren van (waxine)glaasjes, door middel van onder andere de punnikmolen.

Dit zijn de versies van mijn gepunnikte versiering voor twee waxineglaasjes, ik vind ze erg leuk geworden! Daarnaast was het een hele gezellige middag met een grote opkomst. Wat ook een leuke verrassing was: Helga en ik blijken bij dezelfde sportschool te sporten. Zij had foto's gemaakt en verraste mij met haar gemaakte foto's toen we beiden sportief gingen doen.

  Met mijn moeder.

 Helga (links) en de workshoppers in actie.

Ik in actie, terwijl Eline (midden) uitleg geeft aan anderen.

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je hier nu een blogpost van maakt!!!! Ik vond het in ieder geval superleuk om te doen en vooral te ontdekken dat wel samen sporten. En je weet....als je een keer zin hebt, kom je gezellig met je moeder bij mij een keer freubelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wilde het al eerder doen, maar het kwam er niet van. En nu met jouw gemaakte foto's erbij kwam het er wel van! Onder het motto 'Beter laat dan nooit'... wilde ik er toch nog even een blogje van maken. Ik had op Facebook ook leuke reacties gekregen op de creaties van de punnikmolen! :)

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!