Pagina's

zaterdag 8 september 2018

Hallo en tot ziens

- Het lukt mij momenteel niet om een reactie achter te laten op jullie berichten en reacties... Ik weet niet waarom -

Lieve volgers!

31 december 2017 plaatste ik mijn laatste blogbericht, dat is natuurlijk veel te lang geleden. 

Sinds de geboorte van Levi heb ik niet veel geknutseld. We zijn lange tijd bezig geweest met het uitzoeken van de oorzaak van zijn eczeem en we zijn nog steeds bezig met testen voor voedselallergieën (een pinda allergie is inmiddels vast gesteld, de test van ei moeten we komende week opnieuw doen). Samen met de hectiek van het eerste jaar mama zijn i.c.m. werken en mijn eigen energie gebrek, komt het van knutselen gewoon niet echt. Dat vind ik super jammer, want ik mis de ontspanning die knutselen geeft en het plezier van het bloggen er bij. Ik bekijk en lees nog steeds jullie blogs, maar daar blijft het helaas bij (sorry... ook geen reacties!). 

Zo langzaamaan begint het wel weer te kriebelen om kaartjes te maken, met de eerste verjaardagen van de baby's uit de verschillende zwangerschapsclubjes wilde ik toch iets leuks maken. Ook eentje voor een collega, zij werd een maandje eerder dan ik mama. Natuurlijk mochten washi tapejes niet ontbreken!


En toch... met veel moeite heb ik nu besloten dat ik met dit kaartje voor nu even afscheid neem van het bloggen. Jullie weten hoe graag ik altijd heb geblogd en genoot van het schrijven van verhaaltjes, de contacten, het inspiratie opdoen en weer delen. Van 'ons wereldje', dat de afgelopen jaren al wat stiller werd door het snelle en minder persoonlijke Instagram. Maar het is voor nu niet meer te combineren. Deels natuurlijk omdat ik nu niet zoveel meer maak, maar ook omdat ik de vrije tijd en energie die ik heb om wél met kaarten maken bezig te zijn vooral daaraan wil besteden - en dus niet aan foto's maken, bewerken en typen. Daarnaast heb ik natuurlijk nog een reden: ik heb er een nieuwe hobby bij... Levi! Het is zo een leuk mannetje, het is heerlijk om alleen al naar hem te kijken tijdens het spelen, het eten en elke stap in zijn ontwikkeling te volgen. Laat staan om er deel van uit te maken! (Hij zegt nu mama, kan zelf zitten, geeft kusjes, gezellig samen op de fiets, zelf drinken uit een open beker, soms zelf eten met een lepel... Ik geniet er enorm van!)

Wie weet is het afscheid niet definitief en pak ik het bloggen weer op als daar meer ruimte voor is, maar voorlopig blijft het hier stil qua nieuwe berichten. Zo af en toe plaats ik tijdens creatieve momenten nog wel nieuwe berichten op Instagram (@mirandascreaties), want een fotootje delen is nu eenmaal zo gedaan! En als je mijn moeder volgt, krijg je ook nog regelmatig wat mee over Levi zijn avonturen met oma. ;-)

Voor nu: tot ziens en bedankt voor de zes gezellige blogjaren! Ik ga mij opmaken voor een andere mijlpaal: Levi zijn eerste verjaardag op 23 september.

Liefs!

12 opmerkingen:

  1. Jammer maar goeie beslissing hoor! Je mannen gaan voor. En jijzelf ook.
    Ik blijf je volgen op Instagram dus er zal gelukkig nog wel eens een washi teepje langskomen 🙂

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Miranda, heel begrijpelijk. Toen mijn kinderen nog klein waren had ik ook geen tijd om voor mijzelf wat te freubelen of tijd te vinden voor mijzelf. Ik ging dan knutselen met mijn kinderen. Dat was voor mij freubelen. En ik heb het met veel plezier gedaan. Vond gezin even iets belangrijker. Voor jou komt de tijd wel weer. Kinderjaren niet. Die tijd is dan voorbij en kan je niet overdoen.

    Je kaart vind ik heel mooi gemaakt. Ik wens je alvast een mooie verjaardag toe. Geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke kaart heb je voor de kleine Puck gemaakt, tof met die tapejes! Je neemt een goede beslissing, het knutselen komt later wel weer. Geniet vooral van je kleine ventje, het gaat allemaal zo snel.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een verstandig besluit. Geniet van je gezin en speciaal dat kleine mannetje, voor je het weet is hij "groot" en dan moet je jezelf niet afvragen wat er allemaal aan je voorbij is gegaan. Heel veel geluk verder en we zien je wel op instagram.
    Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh, wat jammer.
    Maar ik snap het heel goed.
    Niet je blog opheffen hoor, wie weet, over een jaar of wat......
    Het is zo leuk, dat bloggen, maar het moet geen MOETEN worden.
    We doen het voor de ontspanning en hobby en jij hebt nu een hele LIEVE nieuwe hobby!
    Geniet en we houden, via insta, contact.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey Miranda, ik snap je beslissing helemaal. Als ze zo klein zijn moet je genieten van elk moment met je kleine man en dat knutselen komt vanzelf wel.
    Ik doe nog steeds stickey sundays, maar de laatste periode wat minder. Ik heb een zware vakantie achter de rug doordat ik afscheid heb moeten nemen van mijn papa...
    Ik zie wel wat van je op Instagram.
    Geniet volop van Levi ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey Miranda,
    Wat heb je weer een gaaf kaartje gemaakt! Super leuk!
    Onwijs jammer dat je met het Bloggen gaat stoppen, ik volg je al vanaf het begin!
    Maar ik snap je keuze helemaal hoor, lekker genieten van je kleine mannetje, ze worden idd. zo snel groot! Ik ga natuurlijk af en toe eens kijken op je instagram! Alvast een hele mooie, gezellige dag gewenst de 23e september en hopelijk tot ziens!
    Veel liefs, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een super kaartje zo Miranda!! Helemaal tof.
    En jammer dat je stopt met bloggen maar ik snap het wel. Je kan elke minuut maar 1x besteden. het blijft keuzes maken.
    Succes met alles!!
    Fijne dag!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je neemt afscheid met een supergave tag-kaart voor Puck! Ik hoop zo dat je een soort van Heintje Davids bent en dat dit niet een afscheid voor altijd is. Ik snap je beslissing overigens helemaal. Vooral lekker genieten van Levi en tot ziens!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel begrijpelijk Miranda. Er is een tijd en plaats voor alles in je leven. Geniet van je mannetje (het gaat zo hard) en misschien tot ziens.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Miranda,
    Dit berichtje had ik dus even helemaal gemist dor mijn vakantie denk ik. Gelukkig had je moeder geschreven dat je een laatste bericht had geschreven, dus hier ben ik dan toch. Ik begrijp het heel goed. Bloggen kost tijd, knutselen ook, foto's bewerken etc. En op dit moment zijn er gewoon even leukere dingen in het leven (Levi...) en aangezien de tijd heel snel gaat (mijn oudste werd vandaag 30 en dat kan ik bijna niet begrijpen, gisteren nam hij nog afscheid van de basisschool... toch?) Dus geniet geniet geniet!! En leuk dat je af en toe leest en je moeder vertelde al dat ze je op de hoogte van de bijzonderheden in Blogland. Ik heb altijd van je kaartjes en verhaaltjes genoten en van onze opruimacties en bijbehorende foto's ;-)
    En je kaartje voor Puck is helemaal geweldig!!
    Dag lieve Miranda, tot ziens!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een prachtige tagkaart Miranda ! Het is helemaal normaal dat je even andere dingen gaande hebt dan bloggen, in bloggen kruipt nu eenmaal veel tijd, hoe je het ook draait of keert en die heb jij nu voor je kleine kereltje nodig !
    Je blog loopt niet weg en wij ook niet. Binnen een jaartje of 2 zien we je misschien vanzelf weer verschijnen !
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!