dinsdag 14 juni 2016

Druk, druk, druk!

Hoi lieve volgers! Het is wat rustig op mijn blog, dat komt omdat ik al bijna een maand niet heb geknutseld. Een maand! Bizar, ik geloof niet dat ik eerder zo lang een knutselloze tijd heb gehad.

Het begon in mijn vakantie, waarin ik mijn knutseltijd verrassend genoeg al veel aan andere zaken besteedde. Veel praktische zaken, maar natuurlijk ook veel aandacht voor alle voorbereidingen voor ons huwelijk in september. Dat gaat tot nu toe allemaal goed gelukkig, naast de grote dingen die geregeld moeten worden vind ik het ook heerlijk om mij bezig te houden met de details van de grote dag.


Persoonlijke postzegels bijvoorbeeld, een leuk detail op de enveloppe. De tekst die je ziet is de titel van het velletje zegels. Dat is gewoon voor mijn eigen voorpret hihi, het staat niet op de zegels dus verder niemand die het ziet. ;-)


Ja, post over de trouwambtenaar en ons voorgenomen huwelijk is natuurlijk ook reuze leuk!

Tot de grote dag vermoed ik dat het hier nog wel eventjes iets rustiger is. Het word geen gehele periode van radiostilte hoor, want ik vind het stiekem ook wel leuk om wat kiekjes te laten zien van wat ik zelf ga maken qua versiering (zelf de kaarten maken zie ik niet zitten, dus ik stort mij op andere projecten). Ik volg jullie blogs natuurlijk gewoon in de tussentijd, maar wel meer op de achtergrond. Just so you know.

Tot later! X