zondag 30 juni 2013

Spelen met tape #14: american boy

Bedankt voor de leuke reacties op mijn tape-mania. ;-) Ondanks de hoeveelheid, wordt mijn slechte gedrag door vele van jullie toch goedgekeurd. En er zijn nog meer schuldigen, haha! Ik hoop dat jullie ook nog wat leuke rolletjes kunnen bemachtigen bij de Wibra.

Toch nog even een kaartje met 'oude' tapejes. De zwart-wit-geel versie van deze kaart kennen jullie al, daar kreeg ik vooral vanwege de kleurencombinatie leuke reacties op. Die kaart plaatste ik voordat de challenge bij Crazy for CAS van start ging, waar dit keer het thema washi-tape is. Nu heb ik daar al een inzending gedaan, maar ja... als je toch lekker aan het plakken bent, kan je net zo makkelijk alle kaarten aan de challenge mee laten doen, niet? Aangezien de regel is dat alleen nieuwe kaarten mee mogen doen aan de challenge, ging ik weer aan het plakken volgens de zwart-wit-geel versie. Dit keer uiteraard wel in andere kleuren. Weer een babykaart, want ik heb niet eens zoveel babykaarten met tape in mijn voorraad (ik ben verbaasd!). Daar komt met mijn leuke nieuwe auto-tapejes zeker verandering in!


Gebruikte materialen:
- Tape: Hema
- Letters: Zeeman
- Stempels: Eline's baby teksten
- Dymo lettertang
- Knoopjes
- Fineliner

Challenge:
Crazy for CAS: washi-tape

zaterdag 29 juni 2013

Tape, tape en nog eens tape

Wat een heerlijke week! Na een top 3 plek bij CAS on Sunday en de random-winst bij De Creatieve Zebra, zag ik vanmorgen dat ik vandaag ook nog eens in de top 3 ben beland met mijn cirkelkaart bij SU-per Challenges. Te gek!

Na meerdere tips over tapejes bij de Wibra, was ik na een foto bij Linda zeker overtuigd dat ik een bezoekje aan die winkel moest brengen. Afgelopen week greep ik mis, toen was alles op. Maar na het zien van de nieuwe folder en de tip van Ank ('de nieuwe folder met de tapejes er in gaat vanaf maandag in, maar ze liggen al eerder in de winkel') wist ik dat ik heel snel weer naar de Wibra moest om nu wel op tijd wat rolletjes te bemachtigen. Dat deed ik vanmorgen! Ik heb bijna de hele collectie geplunderd, ja hallo... drie rolletjes voor een euro, dat laat ik natuurlijk niet liggen. En aangezien ik hier toch al bekend sta als tape-gek, plaats ik zonder schaamte (ok, klein beetje dan) mijn buit. En ik heb er zelfs nog een aantal laten liggen! Wie durft op te biechten zich net zo misdragen te hebben? Of misschien ben je nog niet geweest, maar staat een plundering nu wel op je to-do. ;-)


Verder nog twee kaartjes, ze verschenen eerder al op mijn Facebook-pagina
Dit modelletje met tapejes blijft leuk en met andere rolletjes tape valt elke keer een gezellige kaart te creëren. 




Dat het een fijn modelletje is, blijkt ook uit een aantal liftkaarten die zijn verschenen op verschillende blogs. Af en toe zie ik in mijn blog-statistieken dat er op momenten meer dataverkeer op mijn pagina komt, vanaf een andere blog. Ik ga dan altijd even kijken waarom het verkeer daar vandaan komt, regelmatig zie ik dan dat ik iemand heb kunnen inspireren met mijn tape-kaarten. Het leuke is dan ook dat er dus net zo regelmatig een linkje wordt geplaatst met mijn blog er bij, met de mededeling dat ze bij mij het idee op hebben gedaan. Gaaf en heel netjes vind ik dat! Ik zie natuurlijk niet elke blog waarvandaan gelinkt wordt, dus als je een keer een kaartje of ideetje hebt gelift... laat het even weten in een reactie, dan kom ik even bij je gluren als je dat leuk vindt. Ik doe ook maar al te graag inspiratie bij jullie op, ik ben nog lang niet klaar met de tape!

Tot zover dit tape-bericht. En met mijn nieuwe aanwinsten is het vast geen verrassing als ik dit bericht afsluit met 'to be continued'...

vrijdag 28 juni 2013

Themadag #8: Fop-tape

Ellie, welkom als volger op mijn blog!

Een stempelkaart maken bevalt me wel! Dus vandaag weer drie kaarten die slechts bestaan uit een laag inkt. Mijn tapejes-liefde komt ook weer aan bod, maar dit keer... in stempels! Ja, je kan er bijna niet onderuit! Ik heb in allerlei vrolijke kleurtjes een heel rijtje mini-nep-tapejes gestempeld. Tekststempel er bij, lijntje er om heen... et voila!

Ik krijg trouwens regelmatig de vraag hoe ik de zwarte kaders op mijn kaarten maak. Ik gebruik daar geen malletje of stempel voor, maar gewoon een fineliner. Ik zorg dat mijn kaart recht op mijn snijmat (met raster) ligt en trek vervolgens uit de losse pols een lijntje op ongeveer 1 cm vanaf de rand. Bij het nonchalante lijntje maakt het niet uit als je een beetje scheef gaat, dus dat gaat prima. De strakke lijnen teken ik met een fineliner en een liniaal. Heel gemakkelijk zelf te doen dus!




Gebruikte materialen:
- Tape stempels: Kaiser Kraft
- Tekst: Eline / Inkadinkado

Challenge:
- CAS on Sunday: One layer wonder

donderdag 27 juni 2013

Kalender-kaarten

Wat een gezelligheid, weer twee nieuwe volgers: Willie en Joyce. Welkom!
Gisteren werd ik bij De Creatieve Zebra random winnaar! Ook leuk!

Vandaag geen papier en geen tape. Ja, je zit nog steeds goed hoor! Maar ik wilde even iets nieuws uitproberen met de spulletjes die ik nog niet veel heb gebruikt. Met de kalender-stempel en alle maanden, kwam er spontaan iets in me op. Dus ik ben gewoon maar gaan stempelen. Het is even heel wat anders, maar ook erg leuk om eens uit te proberen. De eerste uitwerking vind ik beter gelukt dan de tweede, maar alsnog vind ik het resultaat wel geinig.



Op mijn werk heb ik een A4-tje opgehangen met reclame voor mezelf. Ik heb nu zoveel kaarten, dat ik die onmogelijk zelf kan versturen... dus dan maar wat promotie! Een gezellige tekst en wat foto's van kaarten die ik eerder maakte en onderaan kleine aftrek-velletjes met mijn blog, Facebook-pagina en email. Binnen drie dagen meteen vier opdrachten binnen! Leuk! Dus nu... lekker aan de freubel!

Gebruikte materialen:
- Kalender: Joy!Crafts
- Maanden (NL): Joy! Crafts
- Tekst (NL): Eline's Dutch Sentiments
- Maanden (EN): My Favorite Things
- Tekst (EN): Inkadinkado

maandag 24 juni 2013

Spelen met tape #13: a star is born

Zomaar weer twee nieuwe volgers! Ank en Cindy, welkom!
Leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden en me gaan volgen.
Nog meer leuks: mijn zwart-geel-wit kaart is bij CAS on Sunday in de top 3 beland!

Oke, help. Ik heb een serieuze tape-verslaving. Helemaal voor leuke tapejes voor weinig geld. Toen ik las dat er bij de Wibra mega leuke tapejes liggen, (3 voor een euro!!) MOEST ik meteen naar de Wibra. Jammer alleen dat het zaterdagavond was. ;-) Ik werd er helemaal zenuwachtig van dat ik moest wachten totdat de winkel die het meest in de buurt zit open zou gaan. Da's toch niet goed?! Nou ja, toen heb ik mijn 'honger' naar tape maar even gestild met een tape-kaartje. Ik hoop dat ik jullie ook kan plezieren met mijn therapeutische sessie.

Een aantal stroken tape op een kaart en er vervolgens een vorm uit snijden: ik deed het eerder met een hartje. Nu is dat idee natuurlijk ook heel erg leuk en toepasbaar met een ster! En sterrentape. En een sterren-tekst. Dus na het plakken van de tape, heb ik de kaart door de Cuttlebug gehaald om een gat te creëren. Uiteraard met in het doorkijkje weer wat versiering.



Fijne week, ik ga na mijn werk als de wiedeweerga naar een Wibra!
Toedeloe!

Gebruikte materialen:
- Ster: My Favorite Things
- Tekst: Eline's baby teksten
- Tape: Hema

Challenge:
Crazy for CAS: washi tape

zondag 23 juni 2013

Baby Girl

Ann, welkom als volger op mijn blog!

Tjsa, na deze babykaart voor een jongetje, kon een meisjes-variant natuurlijk niet uitblijven! Ik maak vaak foto's direct na het afronden van de kaart, dus ook hier is nog een natte klodder lijm te zien onder het knoopje. Gelukkig trekt dat nog doorzichtig weg. :)
Ik vind de felle roze kleuren wel lekker fleurig!


Gebruikte materialen:
- Ribbelkarton: Joy!Crafts
- Rondjes: Nellie Snellen
- Touw: Different Colours
- Letters: Zeeman
- Tape: Hema
- Knoopje


zaterdag 22 juni 2013

Spelen met tape #12: sterkte

Mijn tweede post van vandaag! Judith, welkom als volger op mijn blog!

Bij Crazy for CAS is deze keer het thema: washi tape. Need I say more? Toen ik dit vanmorgen las werd ik zo enthousiast, dat ik meteen aan de slag ben gegaan. Dit keer maakte ik veertjes van washi tape, dat stond nog op mijn to-do. Met een meeldraadje in het midden en een dubbelgevouwen tape er over heen, is dat zo gemaakt. En veertjes zijn mooi voor 'sterkte' kaarten vind ik, dus ik heb die twee gecombineerd tot een CAS-kaartje. De veertjes komen iets omhoog, dat is op de detail foto beter te zien dan op de eerste foto.



Fijn weekend!

Gebruikte materialen:
- Tape: Boekenvoordeel
- Tekst: Joy!Crafts

Challenge:
De Creatieve Zebra: alles mag

Eline's Beach-house #3

Dames, wat leuk jullie zo regelmatig berichtjes bij me achter laten!
Dat maakt het bloggen nog zoveel leuker, bedankt!

Vandaag nummer drie - de laatste - uit de Beach-serie! Papier, afbeeldingen en tekst: allemaal van Eline. En zie je de fantastische voetstappen? Dat is het leuke tapeje dat ik van Sabine kreeg. Ik had verwacht dat die tape bij het eerste gebruik op een babykaart zou belanden, maar kijk toch eens hoe toepasselijk het bij de tekst en het thema past! Ik vind het leuk. En het leuke stuurwiel-bedeltje - een van de 750+ bedels die ik een keer won bij een challenge van DCL - is een hele leuke aanvulling op alle Beach-kaarten.



Gebruikte materialen:
- Papier: Eline's Beach House
- Tekst en afbeeldingen: clear stamp Eline's Beach House
- Voetstappen: Papertape baby (Pipoos)
- Kraftpapier: Joy!Crafts
- Touw: Different Colours
- Bedel: Het Witte Huis

Challenge:
De Creatieve Zebra: alles mag

vrijdag 21 juni 2013

Eline's Beach-house #2

We maken er gewoon weer een serie van! Vandaag kaart nummer twee met het mooie papier uit de Beach-lijn van Eline, de tweede kaart waarmee ik eerder vastliep (zie blogbericht van gisteren). Ook bij deze kaart geldt dat ik mijn eerste opzet heb behouden en alleen mooie stempels en details heb toegevoegd. Stempelen met embossinginkt en -poeder op vellum stond op mijn to-do list, dat kan ik nu afvinken. Wat een leuk resultaat geeft dat!



Gebruikte materialen:
- Papier: Eline's Beach House
- Boot en tekst: clear stamp Eline's Beach House
- Ribbelkarton: Joy!Crafts
- Bedels: Het Witte Huis
- Touw: Different Colours



donderdag 20 juni 2013

Eline's Beach-house #1

Eerder liet ik jullie onderstaande foto zien. Het begin van twee kaarten met het papier van Eline, waar ik maar niet mee verder kwam. Deels door inspiratiegebrek, maar ik vermoed voor een groot deel ook door gebrek aan de leuke stempels die er bij horen. Ik heb de kaarten toen apart gelegd, met het idee ze later een keer af te maken. Toen mijn moeder afgelopen weekend bij mij was voor een knutseldate, nam zij haar beach-stempels mee (ja, zij heeft ze wel!). En toen kwamen de kaarten vanzelf tot leven!


Ik heb mijn originele opzet aangehouden, maar 'slechts' wat details toegevoegd.
Oh oh oh, wat een mooie en fijne serie is dit (mits je inspiratie hebt, hihi).



Gebruikte materialen:
- Papier: Eline's Beach House
- Tekst: clear stamp Eline's Beach House
- Knijpers: Blokker
- Bedel: Het Witte Huis
- Ribbelkarton: Joy!Crafts
- Touw: Different Colours

woensdag 19 juni 2013

Spelen met tape #11: black, white and yellow

Ik heb een vervolg kunnen geven aan de Beach-kaarten waar ik eerder mee vast liep! Ik heb er een serie van drie kaarten mee gemaakt, die ik jullie de komende dagen ga laten zien. 

Maar eerst, komt er toch nog even een tape-kaartje tussendoor! Er loopt namelijk een leuke challenge bij CAS on Sunday (black + white + 1 kleur) en gisteravond heb ik daar eigenlijk bij toeval een kaartje voor gemaakt. Ik stond gistermiddag namelijk heel opeens (yeah, sure!) voor een rekje met tapejes, waarna er geheel binnen de verwachting wat rolletjes van in mijn mandje vielen. Zelfs geel, een kleur die ik bijna nooit gebruik op een kaart. Maar voor tapejes maak ik graag een uitzondering... je zal maar een kleur missen he. ;-) En ja, daar wilde ik natuurlijk meteen even mee spelen. Dit is het resultaat:



En toen ik toch zo lekker aan het plakken was, meteen nog een variantje gemaakt:


De komende drie posts bevatten kaarten zonder tapejes.
Ik waarschuw voor afkickverschijnselen!
In de tussentijd adviseer ik iedereen speeltijd met tapejes. Succes! ;-)

Gebruikte materialen:
- Tape: Hema
- Letters: Zeeman
- Knoopjes
- Fineliner
- Stempels: Eline Pellinkhof (Air Mail)

dinsdag 18 juni 2013

Vera hartje Linda

Journaal Rozendaal, welkom als volger op mijn blog! :-)

Jaja, ik KAN het wel: een kaartje zonder tapejes!
Ik kwam bijjjjjjna in de verleiding alsnog wat plaksel toe te voegen, 
maar ik heb me ingehouden. Het is een trouwkaartje in opdracht. 
Vrij eenvoudig, maar zo vond ik hem af.


Gebruikte materialen:
- Ribbelkarton: Joy!Crafts
- Gouden letters: Nellie Snellen clippunch alfabet
- Hartjes: Nellie Snellen
- Tabje: Eline Pellinkhof
- Eyelets
- Touw

maandag 17 juni 2013

Baby

Het thema bij SU-per challenges is deze keer 'cirkels'. Er kwam meteen een idee bij mij op, eerder had ik namelijk leuke Pinspiratie gevonden. En terwijl ik de foto nu zie, zie ik dat ik geheel onbewust het thema ook doorgevoerd heb in de details: de knoopjes en de tape zijn ook cirkels. Geinig!


Gebruikte materialen:
- Ribbelkarton: Joy!Crafts
- Rondjes: Nellie Snellen
- Touw: Different Colours
- Letters: Zeeman
- Knoopjes
- Washitape

zondag 16 juni 2013

Button love

Gisteren aan de knutseltafel ging ik zitten met een idee in mijn hoofd. Ik zag het helemaal voor me: allemaal mooie knoopjes in de vorm van een hart met langs de rand van de kaart een zwart randje en een tekst. Maar  na het neerleggen van de knoopjes, liep ik vast. Er klopte iets niet, maar ik kwam er niet uit wat. In plaats van de boel apart leggen, besloot ik de hulp in te roepen van creatievelingen via mijn Facebook-pagina. De tip: de hele grote knopen weg en een nieuw hart maken. Dat was 't, toen ik dat had gedaan, kwam mijn voorbedachte idee alsnog uit. Helemaal zoals ik het wilde. En dit is het resultaat:


Gebruikte materialen:
- Knopen: Papermania
- Stempel: onbekend
- Fineliner

Vaderdag

Voor vaderdag krijgt mijn 'vati' een koffiepakket met lekkere koffie en een aantal dubbelwandige koffieglazen. Deze gaf ik hem vorig jaar voor vaderdag en Sinterklaas ook, maar mijn vader test nogal regelmatig de breekbaarheid van deze glazen. Oeps. Dat resultaat is 100% negatief. ;-) Dus maar weer een nieuwe voorraad. In plaats van een kaartje, krijgt hij een opgefleurde koffiefilter. Dit zag ik eerder bij Renate. Dit idee paste natuurlijk perfect bij mijn cadeautje en natuurlijk bij de mannen-challenge van Crazy for CAS. Fijne vaderdag allemaal!


Ps. Ik werk later de Creatiewinkel weer even bij!

Gebruikte materialen:
- Koffiefilter: supermarkt
- Papier: Authentique (Genuine)
- Leters: Zeeman
- Dymo lettertang
- Knoopjes

zaterdag 15 juni 2013

Oehoe, je bent jarig!

Blogpost nummer twee vandaag! 
Klik *hier* voor het wiebelkaartje dat ik maakte voor mijn jarige zusje.

Eline Pellinkhof kwam weer met leuke nieuwe spulletjes, mijn moeder nam pas uit de winkel de tekststempels al voor mij mee. Daar zit dus de ge-wel-dige tekst: 'Oehoe! Je bent jarig!' op. Ik ben fan. En tjsa, toen moest ik later natuurlijk ook wel de knipvellen kopen van de leuke, bijpassende uiltjes. Met de vrolijke papiertjes uit een oudere papierlijn, maakte ik een eenvoudig kaartje met patchwork patroon (challenge DCL).


Gebruikte materialen:
- Papier: Eline's Folklore
- Tekst: Eline's Dutch Sentiments Ec0147
- Uiltje: knipvel Eline's Summer owls
- Lint: Kruidvat

Wiebelkaart #1

Hieperdepiep hoera, mijn kleine-maar-veel-grotere-zusje is vandaag jarig! 24 jaar is ze geworden. Uiteraard krijgt zij naast een cadeautje, een zelfgemaakte kaart. Ze had haar wensen al duidelijk gemaakt, ze wilde er vlinders op. Nu valt het me de laatste tijd niet mee om kaarten met papiertjes te maken (ze is helaas geen grote liefhebber van de tapejes...), dus ik moest even hard nadenken. Maar toen was Judith daar met haar wiebelkaarten. Ik zie de laatste weken meer wiebelkaarten verschijnen en ik vind ze zo leuk! Dus dat wilde ik ook proberen, want Judith had wel een hele leuke, inspirerende wiebel gemaakt. Met banners en mooie papiertjes, helemaal leuk. Dat wilde ik ook, dus ik heb haar leuke idee maar even geleend/gepikt/gelift. Ik vind het enig om te doen, dus ik vermoed dat er binnenkort wel meer te wiebelen valt! Ik moet alleen nog even oefenen met iets 'in de hoogte' plakken, dat is nu nog wat minimaal met de vlindertjes.


Ik ben bijna door dit papierblok heen, maar ik kon nog net een tweede wiebel maken. De kaarten zijn erg klein qua te plakken oppervlakte en bij de tweede wiebel had ik de passer (jaja, bij gebrek aan een grote ronde mal) op 6 cm gezet. Dus deze is helemaal een mini, handig voor mijn restjes.


Het taartje zit waarschijnlijk al achter mijn kiezen als jullie dit lezen... 
Fijn weekend!

Ps. Cornelie, zie je hoe netjes mijn labeltje bungelt? *Trots* Bedankt voor de tip!

Gebruikte materialen:
- Papier: My Mind's Eye (Blush)
- Vlinders: stempelset Eline Pellinkhof
- Label: Elma's Hobbyshop Katwijk
- Dymo lettertang
- Touw

donderdag 13 juni 2013

Spelen met tape #10: thnxx, miauw!

Welkom nieuwe volgers via Bloglovin'!

Weer wat tapekaarten, hihi. Ze zijn zo leuk en lekker snel klaar! Ik twijfel wel of ik deze moet laten zien, omdat ze dit keer niet heel vernieuwend zijn. Ik hoop dat ze nog niet vervelen. Er komen binnenkort ook weer kaarten zonder tape aan hoor! Beloofd!

Dit eerste kaartje maakte ik voor Sabine, omdat zij mij zomaar een rolletje tape had toegestuurd. Dan is een bedankkaartje met tape natuurlijk wel heel toepasselijk! De Sanne-steekjes maken het af. :-)


Het tweede kaartje is voor vrienden, zij krijgen morgen een nieuw gezinslid: een kater.
Het is een oude kater uit het asiel, op zijn oude dag krijgt hij toch nog een nieuw thuis!


Ik zie overal wiebel-kaarten verschijnen, zo leuk! Vandaag ging ik er ook mee aan de slag. 
Het resultaat laat ik jullie later zien, want hij is voor een verjaardag die nog komen gaat en de jarige volgt mijn blog... dus nog even geduld!

Ps. Mijn creaties zijn ook op Facebook te bewonderen: Miranda's Creaties.

Gebruikte materialen:
- Tape: Boekenvoordeel, Hema
- Spetters: stempelset Eline Pellinkhof
- Letters: Zeeman
- Naaimachine
- Fineliner

vrijdag 7 juni 2013

Spelen met tape #9: hoera

Er komen een aantal verjaardagen aan, dus ik moest aan de slag. Nu maak ik maar al te graag kaarten met tapejes, maar niet iedereen vind dit natuurlijk even leuk. Dus ik had mijn papiertjes maar weer eens tevoorschijn gehaald. Na ontzettend lang snijden, puzzelen en schuiven, was ik er nog niet uit. Zo vervelend. Dus ik heb die kaarten maar even aan de kant gelegd. Toen kwamen stiekem alsnog de tapejes tevoorschijn. En je raadt het waarschijnlijk al... toen ontstonden er zo twee kaarten. Ik had eerder al bedacht dat ik eens allerlei strookjes tape langs beide randen (of geheel rondom) van de kaart wilde plakken. Slechts wat letters, knoopjes en stikwerk erbij, en klaar was 'ie. Helaas noodgedwongen weer een (leuk) dubbel lijntje stiksels (ik noem het Sanne-steekjes), ik had weer eens ruzie met mijn naaimachine. Als ik recht langs het voetje glij met mijn papier, gaat het stikrandje alsnog steef. Grrrr! Een enkele schots en scheve lijn is niet heel charmant, dus dan maar een dubbele. Dan lijkt het nog alsof het zo hoort. ;-)



En die kaarten met papiertjes... die moeten nog afgerond worden.
Even wachten op inspiratie...


Fijn weekend!

Gebruikte materialen:
- Tape: Hema, Boekenvoordeel
- Letters: Zeeman
- Knoopjes

maandag 3 juni 2013

Spelen met tape #8: succes!

Het volgende kaartje maakte ik voor iemand die binnenkort tien kilometer gaat wandelen voor het goede doel: KWF. Nu is wandelen niet haar grootste hobby, dus nog een goede reden om haar te sponsoren en te motiveren de tien kilometer uit te lopen. 

Geld in een potje stoppen is leuk, maar geld in een zelfgemaakt kaartje stoppen is nog vele malen leuker. Dus ik ging lekker aan de slag. Met tapejes, ik wist precies hoe hij zou moeten worden! Ik wilde al heel lang een clean and simple kaartje maken met slechts vlaggetjes in de hoofdrol. De vlaggetjes maakte ik in de kleuren van het KWF, leek me wel zo toepasselijk. En uiteraard met een succeswens er op! Met een fineliner wat nonchalante streepjes langs de zijkant, toen was 'ie precies zoals ik in gedachten had. Heerlijk is dat!


De binnenkant versierde ik net zo eenvoudig: een klein stukje kraftpapier en wat tapejes, zodat ik de donatie er makkelijk in kon schuiven. Nog een persoonlijke tekst er in en toen gauw op de post. (De lijm was nog niet eens droog, zoals je kunt zien op de eerste foto!) 


Succes Sandra!

Gebruikte materialen:- Kraftpapier: Joy!Crafts- Tape: Hema- Stempel: Eline's teksten

zaterdag 1 juni 2013

Mr and Mrs

Mariken en Louise, welkom op mijn blog!

Wat ontzettend leuk dat zoveel van jullie een reactie hebben achter gelaten op mijn gepimpte notitieblokje! En wat een leuke complimenten heb ik daar over gekregen (bedankt daarvoor!), gelukkig ook van de ontvangers. Ze vonden het allebei heel toepasselijk en leuk gedaan, da's altijd leuk.

Wat ook ontzettend leuk is, is dat ik van de week een mailtje ontving van Sabine. Ze wilde mij namelijk iets toesturen, reuze nieuwsgierig was ik natuurlijk. Vond ik gisteravond bij de post... een rolletje tape! Met babyvoetjes! Oh, wat een geweldige combinatie van twee van mijn liefdes. Ik kreeg het cadeau van haar. Zomaar. Fantastisch toch, want ik ken Sabine verder niet persoonlijk, alleen van het bloggen. Sabine, nogmaals: ontzettend bedankt! Terwijl ik dit typ ben ik nog steeds verbaasd dat ik dit zomaar mag ontvangen!


Tot zover deze leuke huishoudelijke mededelingen. ;-) Over naar mijn kaart!

Toen ik op de beurs ribbelkarton kocht, wist ik meteen dat ik er een trouwkaart mee wilde maken. Het eindresultaat van de kaart heeft totaal andere kleuren dan dat ik in eerste instantie in gedachten had, maar het resultaat is best leuk. Weer heel strak en met een inmiddels bekende sketch. Mijn andere ideetje kan ik mooi gebruiken voor een volgende trouwkaart, want ik kreeg weer een bestelling! :-)




Gebruikte materialen:
- Achtergrondpapier: Boekenvoordeel
- Groot hart: Marianne Design
- Kleinere hartjes: Nellie Snellen
- Plakparels: Kruidvat
- Ribbelkarton: Joy!Crafts
- Dymo lettertang
- Knoopjes: Kruidvat