vrijdag 30 maart 2012

Volgen via email

Ik heb nu een poosje deze openbare weblog en ik ben nog steeds enthousiast! Ik vind het ontzettend leuk om mijn kaarten in een "etalage" te zetten. Qua reacties loopt het nog niet storm, maar aan de statistieken te zien merk ik in ieder geval dat verschillende mensen (zelfs uit andere landen) mijn website bezoeken en/of weten te vinden. Via Facebook kan ik mijn vrienden gemakkelijk op de hoogte houden wanneer ik een nieuw bericht plaats, doordat onder aan mijn blogberichten een directe Facebook-knop staat om mijn blog te delen. Nu wilde ik eigenlijk ook voor mensen die geen Facebook vriend van mij zijn (ik houd mijn Facebook bewust klein met bekenden) of voor mensen die geen gmail account hebben, ook een mogelijkheid hebben om gemakkelijk op de hoogte te blijven wanneer ik een nieuw bericht op deze weblog plaats. Volgens mij heb ik die gevonden! Rechts in beeld staat nu het volgende balkje:

Als het goed is krijg je na het invullen van je email een berichtje
wanneer ik een nieuw bericht heb geplaatst! Dat is nog eens handig!

donderdag 29 maart 2012

Op-KIKKER-tjes

In opdracht heb ik vandaag twee kaarten gemaakt om iemand even op te beuren. Ik vond onderstaande kikkertjes (Eline) daarbij erg toepasselijk. Voor beide kaarten heb ik hetzelfde papier gebruikt, maar ze zijn toch heel anders geworden.

 

Mijlpaal

Na mijn geslaagde "verkoopdag" van gisteren heb ik een mijlpaal
bereikt! Ik knutsel al heel wat jaren, maar mijn kaarten verkopen
doe ik pas ongeveer twee jaar. De laatste tijd ben ik hier actiever
in geworden en pak ik het wat grootser aan, deze weblog is daar
een onderdeel van. Mede door mijn blog heb ik regelmatiger opdrachten
gekregen en dus ook meer kaarten verkocht. En wat blijkt nu:
 ik heb al meer dan honderd kaarten verkocht! *Trots*
Iedereen die mijn kaartjes waardeert, koopt en verkoop-praatjes houdt:
ontzettend bedankt!

19 keer te laat!

Wow, ik heb gisteren in een dag negentien kaarten verkocht! Mijn kaartenbak slonk van negenentwintig kaarten, naar een vrij lege bak met slechts tien kaarten over. Mocht je de afgelopen dagen een leuke kaart hebben gezien in mijn Creatiewinkel, grote kans dat je die nu mis bent gelopen. Voor mij weer een leuke en goede reden om mijn winkeltje weer te vullen! Daarnaast heb ik ook vier nieuwe opdrachten binnen. Dat is nog eens een geslaagde "verkoopdag"!

Ik heb de volgende kaarten verkocht:




 
 
  






dinsdag 27 maart 2012

Met Oprechte Deelneming (2)

Dit is mijn tweede poging om een condoleance kaart te maken, in opdracht van mijn nicht. Ik wilde hem niet te treurig maken. Het donker bruine vel heeft een licht bloemenpatroon, maar dit is op de foto's helaas niet te zien. Ik heb even getwijfeld of de kaart nu niets iets te 'fleurig'  was geworden, maar ik vind hem nog wel toepasselijk. Mijn nicht gelukkig ook. Wat vind jij?



maandag 26 maart 2012

Hoera, verhuisd!

Voor mijn zusje is het ook zo ver: ze gaat op zichzelf wonen. Net als ik heeft ze een leuk zomerhuisje in Noordwijk gevonden. Groot voordeel in haar huisje: zij heeft wel centrale verwarming waar ik en mijn vriend het moeten doen met vervelende gaskachels. Anyway, voor zo een gebeurtenis maak ik natuurlijk maar al te graag een kaartje. De huisjes en de opzet van mijn vorige verhuiskaart beviel mij wel, dus die besloot ik deze keer nogmaals te gebruiken. Vrolijke kleurtjes, grachtenhuizen (creatable Marianne Design) een vlaggetjeslijn (Eline), een strikje et voila. Deze kaart komt in haar eigen brievenbusje!

Veel plezier in je eigen huisje Ramona! ^^

zondag 25 maart 2012

Beschuit met muisjes

Na een verhuis- en een beterschapskaart, werd het wel weer eens tijd voor een baby-kaart. ;) Ok ok... ik vind babykaarten maken gewoon het leukste. Met een combinatie van papier uit allerlei verschillende blocken, de leuke bedeltjes en natuurlijk een schattig Forever Friends plaatje is het een lief uniseks geboortekaartje geworden. Juist, hij kan zowel voor een jongetje als een meisje gebruikt worden. Zie hieronder het resultaat, met enkele details uitvergroot.


Ik ben opeens helemaal fan van vlaggetjes. Ze geven zo een grappig resultaat op een kaart, helemaal als het ienie-mienie vlaggetjes zijn. Dat de gestempelde letter (ouder stempelvel van Eline Pellinkhof uit de baby serie) niet geheel in het vlaggetje past, vind ik in dit geval niet erg en juist leuk.

 Deze tekst-stempel komt van het nieuwe stempelvel van Eline's Babies.
Mooi lettertype en leuke tekst.

 De twee bedeltjes maken de kaart naar mijn idee helemaal af.
De bedels komen uit een klein knutselwinkeltje in Leiden: Keli Hobbie.

De finishing-toutch van het geheel: een baby-stempel op de envelop. :)

Interesse in deze kaart? Neem een kijkje in de Creatiewinkel,

zondag 18 maart 2012

Beterschap

Ik liep al een poosje rond met het idee om een bloemen boeketje toe te voegen aan een kaart. Vandaag heb ik daar maar eens werk van gemaakt. Ik heb drie bloemen samen gevoegd en er vervolgens doorzichtige folie omheen gewikkeld, net zoals bij een echt bosje bloemen. Vervolgens een leuk touwtje er om heen om het af te maken. Ik vind het resultaat zelf erg leuk (ik moet alleen nog even uitproberen of het goed in een envelop past...). Is er iemand ziek die beterschapswensen en een bloemetje verdiend? Dan is dit het ideale kaartje! :)



Naar de Creatiewinkel.

Verhuisd

Vandaag eens een kaart voor een gelegenheid die nog niet tussen het aanbod van mijn kaarten stond: een verhuizing. Mijn moeder had een hele leuke kaart gemaakt met onderstaande huisjes (Marianne Design - creatable Amsterdam) . Ik heb haar inspiratie voor het gebruik van de huisjes even gepikt en er vervolgens een eigen draai aan gegeven. Ik heb de kaart bewust wat algemeen gehouden, zodat de kaart te gebruiken is voor iedere verhuizer: een student op kamers, een zelfstandige verhuizer, samenwonen etc. Ik ook blij: meteen een leuke gelegenheid om mijn nieuwe sleutel-bedel te gebruiken!



Geinteresseerd in dit kaartje of nieuwsgierig naar mijn overige aanbod?
Neem eens een kijkje in mijn Creatiewinkel.

vrijdag 9 maart 2012

New Born Forever Friends

Ik ben een poosje ziek geweest, dus ik heb even moeten 'afkicken' van nieuwe kaarten maken. Ik heb in de tussentijd wel wat plaatjes uit kunnen knippen, de schattige plaatjes van Forever Friends. Samen met het nieuwe papier heb ik daar gisteren twee nieuwe kaarten mee gemaakt, allebei voor de geboorte van een kleintje. Ze komen beide in de Creatiewinkel.

De tweede kaart is er een die je open kunt klappen. Op de voorkaant staan toepasselijke woorden voor bij een geboorte, waaronder 'Shhhhh'. Binnen in de kaart is vervolgens een slapend beertje te zien. (^.^). De Baby- en paperclip creatables zijn van Eline Pellinkhof, net als de stempels.





 Naar de Creatiewinkel.

vrijdag 2 maart 2012

Forever Friends 3d plaatjes

Ja, ze zijn ECHT leuk! Afgelopen woensdag kocht ik het nieuwe knipvel van Forever Friends (Forever Friends Designer Decoupage Sheet) met als thema: baby. Ik heb vandaag wat voorwerk gedaan, door alvast een aantal plaatjes uit te knippen en te 3d-en. Kijk nou hoe schattig! Ik weet nu al dat een kaart bijna af is, door alleen al de lieve plaatjes. Er zitten nog veel meer plaatjes op het vel (poster formaat), dus voorlopig ben ik nog wel even zoet met knippen. Het voordeel van deze plaatjes is dat het vooral ronde vormen zijn, dus het uitknippen gaat in een lekker tempo.




donderdag 1 maart 2012

Baby Blue

Ja, die geboorte kaarten voor een jongen zorgen niet meer voor problemen nu met al mijn nieuwe materiaal. Dit keer een eenvoudige kaart met rustige kleuren, met de nieuwe creatable van Eline Pellinkhof.